Χριστουγεννιάτικο βίντεο από τον Κέβιν Σπέισι για όσους είναι μόνοι τις γιορτές

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το μήνυμα του Κέβιν Σπέισι για όσους είναι απελπισμένοι και σκέπτονται να αυτοκτονήσουν: «Μην το βάζετε κάτω. Τα πράγματα θα βελτιωθούν!»

Πηγή: YouTube

ν

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ όσους υποφέρουν, όσους έχουν απελπιστεί ή έχουν καταστραφεί και είναι έτοιμοι για το απονενοημένο διάβημα, ο Κέβιν Σπέισι δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube με θέμα τα Χριστούγεννα, προσφέροντας συμπόνια στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα τις εορταστικές αυτές μέρες.

«Εάν είστε σε ένα μέρος που δεν μπορείτε πλέον να παραμείνετε όρθιοι, εάν υποφέρετε, εάν χρειάζεστε βοήθεια, εάν αισθάνεστε ενοχές ή ντροπή, εάν αγωνίζεστε για την ταυτότητά σας, εάν είστε στριμωγμένοι με την πλάτη στον τοίχο, εάν είστε μόνοι ή απελπισμένοι και νιώθετε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εσάς – όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, μην το βάλετε κάτω· σας υπόσχομαι ότι υπάρχει διέξοδος», λέει στο βίντεο.

«Όλη αυτή την περίοδο και πέρα από αυτή, ακόμα κι αν δεν το νιώθετε, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που σας καταλαβαίνουν, που συμπάσχουν μαζί σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να μην είστε μόνοι».

Το κλιπ σχεδόν δυόμισι λεπτών έχει τον τίτλο “1-800 XMAS” και ξεκινά με τον 61 ετών ηθοποιό να κάθεται στο παγκάκι ενός πάρκου.

«Σωστά, τι θα ήταν η Παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς μήνυμα από εμένα», λέει, επαναλαμβάνοντας τον εαυτό του. «Σωστά, τι θα ήταν η Παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς μήνυμα από εμένα;»

Πράγματι, αυτό είναι το τρίτο βίντεο από το 2018, όταν το Χόλυγουντ τερμάτισε άδοξα την καριέρα του, εξαιτίας κατηγοριών για υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση στη στη Μασαχουσέτη το 2016. Αν και όλες οι εναντίον του κατηγορίες κατέπεσαν, ο Σπέισι βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Χόλυγουντ για «ακατάλληλη συμπεριφορά».

Όπως είπε στο πρώτο βίντεό του, το 2028, «αν δεν πληρώσω το τίμημα για πράγματα που και οι δύο γνωρίζουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν θα πληρώσω το τίμημα για πράγματα που δεν έκανα».
ν

«ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ»

Το φετινό βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που αγωνίζονται να επιβιώσουν, που παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους ύστερα από τη μεγάλη καταστροφή που έφερε η πανδημία.

«Ακούστε, πολλοί άνθρωποι με έχουν προσεγγίσει τον τελευταίο χρόνο για να μοιραστούν τον πόνο τους», συνεχίζει στο βίντεο. «Η ικανότητά μου να είμαι εκεί γι’ αυτούς κατέστη δυνατή εξαιτίας των δικών μου δυσκολιών. Ενώ ήταν προνόμιο για μένα να τους προσφέρω υποστήριξη, πρέπει να πω, ειλικρινά, ήταν επίσης πέρα ​​από τις δυνατότητές μου, ένα ψυχικό βάρος μεγαλύτερο από εμένα γιατί, είναι θλιβερό, συμβαίνουν τόσα πολλά άσχημα πράγματα που πολλοί άνθρωποι σκέπτονται να τερματίσουν τη ζωή τους».

Όπως είπε ο ίδιος, στόχος του είναι να ακούσει τον πόνο αυτών που υποφέρουν, που είναι δυστυχισμένοι, που είναι μόνοι, που κάνουν σκέψεις αυτοκτονίας, και «να πει σε όποιον εκεί έξω κάνει μαύρες σκέψεις: Σε παρακαλώ, μην κάνεις αυτό το βήμα!»

Και ο διάσημος ηθοποιός κλείνει το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ευχόμενος «Καλά Χριστούγεννα, ένα υπέροχο 2021 και λέγοντας σε όλους εκείνους που υποφέρουν: “Θα περάσει κι αυτό. Τα πράγματα θα βελτιωθούν. Καλές γιορτές σε όλους!”

Το βίντεο ολοκληρώνεται με μια κάρτα που εμφανίζει τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής πρόληψης της αυτοκτονίας.
ν

1-800 XMAS | Kevin Spacey
ν

ν

 


Translate this post