Νοικιάστε το δικό σας φάντασμα μέσω Airbnb (vid)

Κατηγορία Παραφυσικό

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ζήστε τη δική σας μοναδική περιπέτεια, νοικιάζοντας ένα στοιχειωμένο σπίτι από την ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης Airbnb.

ν

«ΒΡΕΙΤΕ περιπέτειες κοντά σας ή σε άλλους, μακρινούς τόπους και αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικά σπίτια που θα σας μείνουν αξέχαστα», αναφέρει ο ιστότοπος Airbnb.

Πράγματι, μια ομάδα από νεαρές κυρίες νοίκιασε ένα παραδοσιακό σπίτι στο Μισούρι, θέλοντας να ζήσουν κάτι ξεχωριστό. Ωστόσο, η εταιρεία Airbnb ξέχασε να τους πει ότι το σπίτι ήταν στοιχειωμένο!

Να τι είχε συμβεί. Το ζεύγος Άαρον Κλαρκ (Aaron Clark), που είναι οι ιδιοκτήτες, έπειτα από σωρεία παραφυσικών φαινομένων, κατέληξαν ότι το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο και ότι δεν μπορούν πλέον να ζήσουν σε αυτό.

Αντί όμως να το πουλήσουν, σκέφτηκαν να προσφέρουν και σε άλλους την ευκαιρία μιας παραφυσικής εμπειρίας, και το έδωσαν προς ενοικίαση στην Airbnb.
ν

ν

Οι κοπέλες που το νοίκιασαν δεν το χάρηκαν σχεδόν καθόλου. Μόλις βράδιασε, άρχισαν να ακούγονται περίεργοι θόρυβοι, ενώ μια από τις νεαρές κυρίες είδε στη σκάλα τη σκοτεινή φιγούρα ένας ψηλού άντρα με κοστούμι και καπέλο, και μια άλλη κοπέλα μια παρόμοια σκοτεινή φιγούρα στη βεράντα του υπνοδωματίου που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Ταυτόχρονα, μια δυνατή μυρωδιά θειαφιού –που παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι η μυρωδιά των δαιμόνων– απλώθηκε μέσα στο σπίτι.

Οι κοπέλες δεν έχασαν καιρό. Τρομοκρατημένες μάζεψαν τα πράγματά τους και το έβαλαν στα πόδια λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

«Αγοράσαμε το σπίτι τον Αύγουστο του 2017 και μετακομίσαμε σε αυτό τον Οκτώβριο του 2017», δήλωσε ο Άαρον στο Fox News. «Γύρω στα Χριστούγεννα άρχισα να παρατηρώ ορισμένα περίεργα φαινόμενα. Ο σκύλος μου φερόταν παράξενα, το βράδυ ακούγονταν δυνατοί θόρυβοι στο υπόγειο, έτσι που ήμουν αναγκασμένος να δυναμώνω την ένταση της τηλεόρασης για τους καλύψω. Τα θερμαντικά σώματα άναβαν από μόνα τους, αλλά το πιο ανησυχητικό ήταν ότι η μεγαλύτερη κόρη μου άρχισε να υπνοβατεί τα βράδια και να μιλάει σε άγνωστες γλώσσες!»

«Φύγαμε για ένα διάστημα και πήγαμε στο σπίτι της γιαγιάς της για να ησυχάσουμε. Όταν όμως επιστρέψαμε, τα φαινόμενα άρχισαν να επαναλαμβάνονται, ενώ διάφορα αντικείμενα μετακινούνταν δίχως να τα έχει αγγίξει κανείς».

Ο ίδιος και η σύζυγός του είδαν με την άκρη των ματιών τους, έναν «ψηλό άντρα με κοστούμι και καπέλο» να πηγαινοέρχεται, ενώ μια φορά η κόρη τους, επιστρέφοντας στο σπίτι, άκουσε μια φωνή να της λέει «γεια».

Ύστερα από επτά μήνες, η οικογένεια αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι και να πάει αλλού. Αντί όμως να το πουλήσει, αποφάσισε να το καταχωρήσει στο Airbnb, αναφέροντας μόνο ότι περιλάμβανε «ένα άνετο υπνοδωμάτιο και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα».

Το σπίτι παρουσιάστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς The Dead Files του Travel Channel, το οποίο παρουσίαζε αναλυτικά την παραφυσική δραστηριότητα στην ιδιοκτησία.
ν

13 Scariest Mysteries Caught on Dashcam, Drones & CCTV | Chills
ν

ν

 


Translate this post