Περιουσιολόγιο από Μάρτιο: η ληστεία του ελληνικού λαού ολοκληρώνεται

Κατηγορία NEWS, Οικονομία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Από το Μάρτιο ξεκινά το «φακέλωμα» των περιουσιακών στοιχείων 8,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων, που θα γίνουν όμηροι της Εφορίας και των Τραπεζών, αλλά και κάθε άλλου είδους ληστών.

ν

ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του Βερολίνου και των ξένων πιστωτών που κυβερνούν τη χώρα, ολοκληρώνουν το Μάρτιο το καταστροφικό έργο τους, με την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων 8,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων και στη συνέχεια με τη δήμευσή τους.
Αφού παρέδωσαν την Ελλάδα και την δημόσια περιουσία της για 99 χρόνια στους Γερμανούς, αφού παρέδωσαν τα αεροδρόμια της χώρας στους Γερμανούς, αφού παρέδωσαν όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους στους Γερμανούς, αφού ξεπούλησαν τη Μακεδονία στους Σλάβους για να κάνουν το χατίρι των Γερμανών, αφού έσπρωξαν στην αυτοκτονία και στον ξεριζωμό χιλιάδες Ελλήνων, οι δοσίλογοι και τα καθάρματα που μας κυβερνούν ολοκληρώνουν το εθνοπροδοτικό έργο τους, που στοχεύει στην εξόντωση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής φυλής.
Γιατί στόχος όλων των πολιτικών συμμοριών που υπηρέτησαν τα τελευταία δέκα χρόνια τα κατοχικά σύμφωνα που λέγονται «μνημόνια», αλλά και των επόμενων που θα έρθουν, είναι ο πλήρης εκμηδενισμός του ελληνικού στοιχείου, ο φυσικός αλλά και ιστορικός αφανισμός του, με τελική επιδίωξη τον διαμελισμό της ελληνικής γης και την πώληση των κομματιών της στους Εμπόρους των Εθνών: η Μακεδονία στους Σλάβους, η Ήπειρος στους Αλβανούς, το Αρχιπέλαγος του Αιγαίου, η Θράκη, η Κρήτη και η Κύπρος στους Τούρκους.
Στο Μοριά και στη Ρούμελη θα ακούγονται πλέον γλώσσες ασιατικές, λαρυγγόφωνες, και μόνο στο Δουκάτο των Αθηνών κάποια άλλα γηγενή καθάρματα, που θα έχουν διαδεχτεί τα σημερινά, θα συνεχίσουν να εκτελούν τις εντολές των ξένων.
Γιατί οι σημερινοί δοσίλογοι θα έχουν πεθάνει και θαφτεί ένα μέτρο κάτω από τη γη, συντροφιά με τα σκουλήκια, όπως σκουλήκια ήταν και οι ίδιοι εν ζωή. Αλλά το καταστροφικό έργο τους θα έχει συντελεστεί.
ν

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Χρονιά του περιουσιολογίου θα είναι το 2019 και όλοι οι φορολογούμενοι θα είναι πλέον… ύποπτοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει το «φακέλωμα» των περιουσιακών στοιχείων 8,5 εκατομμυρίων φορολογούμενων. 
Με αυτόν τον τρόπο «σφίγγει ο κλοιός» για όσους… αποκρύπτουν εισοδήματα, ακίνητα και γενικότερα διάφορα περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας, καθώς εφόσον εντοπισθούν από τις φορολογικές αρχές οι κάτοχοι αυτών θα κινδυνεύουν με τεράστια πρόστιμα και όχι μόνο. 
Ήδη, η ΑΑΔΕ, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που κάνει και τους πλειστηριασμούς κατοικιών, έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για τη στελέχωση της διεύθυνσης του Περιουσιολογίου.
Στόχος της φορολογικής διοίκησης είναι η δημιουργία μιας τεράστιας βάσης δεδομένων με τα περιουσιακά στοιχεία 8,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων και όλων των επιχειρήσεων, που θα περιλαμβάνει κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, αποθήκες, αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα, σκάφη θαλάσσης και αεροσκάφη, μεγάλα χρηματικά ποσά που φυλάσσονται στα… στρώματα, τιμαλφή, οικογενειακά κειμήλια, προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης, καταθέσεις σε τράπεζες, ράβδους χρυσού, μετοχές, ομόλογα, έντοκα γραμμάτια, συμμετοχές σε πάσης μορφής επιχειρήσεις, εταιρικά μερίδια, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων κ.ά.
ν


ν

Με την πλήρη λειτουργία του περιουσιολογίου και την εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου, η Εφορία, οι Τράπεζες, τα ξένα funds και αργότερα οι εγκληματικές συμμορίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν το πραγματικό εισόδημα κάθε φορολογουμένου, τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά και ακίνητα) και τις καταθέσεις του. Με αυτό τον τρόπο η ΑΑΔΕ θα μετατραπεί σταδιακά σε ένα είδος κρατικής Μαφίας.
ν

ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ

Σήμερα η ΑΑΔΕ εκτελεί χρέη φοροεισπράκτορα για τους ξένους πιστωτές και το Γερμανικό Δημόσιο, φορτώνοντας τους ιδιώτες με υπέρογκα φορολογικά βάρη, με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, με σκοπό την εξυπηρέτηση τάχα του δυσθεώρητου δημόσιου χρέους που δεν είναι βιώσιμο. Στην πραγματικότητα ληστεύει τους Έλληνες και κατευθύνει τα χρήματα που αρπάζει στα γερμανικά ταμεία, καθώς η Ελλάδα είναι κατεχόμενη χώρα.
Στο εγγύς μέλλον, η ΑΑΔΕ θα μεταλλαχθεί σε ένα είδος κρατικής Μαφίας. Θα μπορεί, για παράδειγμα, να ζητά από έναν επιχειρηματία ένα υψηλό ποσό, που δεν θα σχετίζεται με τον φόρο που του αναλογεί να πληρώσει, εκβιάζοντάς τον πώς αν δεν υποκύψει, θα τον υποβάλλει σε εξονυχιστικό έλεγχο, με την ολοκλήρωση του οποίου ο φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα, ενώ θα επικρέμεται ο κίνδυνος κατάσχεσης της περιουσίας του ή ακόμη και φυλάκισής του.
Στην περίπτωση που κάποιος αρνηθεί, τα στοιχεία του θα δίνονται σε μια από τις πολλές εγκληματικές συμμορίες και οργανώσεις, η οποία θα τον απαγάγει και θα ζητά υπέρογκα λύτρα για να τον απελευθερώσει, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να αποπειραθεί να τον δολοφονήσει.
Εννοείται πως η βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ θα είναι ευάλωτη στο χακάρισμα, όπως επίσης είναι βέβαιο ότι περιοδικά θα «κυκλοφορούν» στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web) λίστες με τα ονόματα ατόμων με οικονομική επιφάνεια που θα αποκτώνται από τον εκάστοτε πλειοδότη.
Σήμερα, κλεμμένα προσωπικά δεδομένα για κάρτες πωλούνται για 11€ στο Dark Web. Τα «πλήρη πακέτα» περιλαμβάνουν ονόματα, διευθύνσεις, κωδικούς και τραπεζικά δεδομένα.
Αύριο…
ν

 


Translate this post