Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: «Ο Σόρος έχει εξαγοράσει βουλευτές»

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου έχει εξαγοράσει ο Σόρος για να πουν «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, καταγγέλλει ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

ν

ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ του κινδύνου κρούει ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενεργοποιώντας βόμβες και προειδοποιώντας για τις πρακτικές που εφαρμόζει ο Τζόρτζ Σόρος κάνοντας λόγο για χρηματισμό βουλευτών ώστε να ψηφίσουν «Ναι» για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Αφορμή για την εν λόγο προειδοποίηση στάθηκε η κριτική που άσκησε στον Παντελή Καψή για ένα άρθρο του αναφορικά με το Σκοπιανό.
Συγκεκριμένα ο κ. Φράγκος, προτρέπει τον δημοσιογράφο «να κάνει έρευνα και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται από τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών».
Αναλυτικά, όσα γράφει ο στρατηγός Φράγκος στο facebook:
«ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
Στο άρθρο του Παντελή Καψή (H Μεταφυσική του Μακεδονικού στο raeder.gr) υιού του αείμνηστου Γιάννη Καψή ΥΠΕΞ επι σειρά ετών του Ανδρέα Παπανδρέου και συμβούλου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αυτός βυσσοδομεί.
Τον προκαλώ να μελετήσει τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας και την πρώην βουλευτή και Εισαγγελέα κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα για αργυρώνητους βουλευτές!!
Το θεωρώ αδιανόητο γνωστοί επώνυμοι και υψηλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι να έχουν μπει σε παρόμοιο πειρασμό επί αμοιβή από γνωστούς εχθρούς της πατρίδος τύπου Σόρος.
Εκτιμώ ότι ο κύριος Παντελής Καψής να ακούσει τις θέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, για τον κίνδυνο εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς των Ζάεφ, Δημητρώφ και Γκρουέφσκι τέκνα απογόνων των πρωταγωνιστών του άδικου αιματοβαμμένου Εμφυλίου, που και αυτοί εκχωρούσαν Θράκη και Μακεδονία με συμφωνία στο Λαιμό των Πρεσπών το 1948 (ΚΚΕ) σε Σλάβους.
Δεν άκουσε τη δήλωση του νυν ηγέτη του ΚΚΕ κυρίου Κουτσούμπα που κατηγορηματικά δηλώνει ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζοντας το μέγα λάθος της τότε ηγεσίας του κόμματος του;
Μετά από αυτό τον προτρέπω να κάνει έρευνα που το λένε «ρεπορτάζ» στη γλώσσα τους οι δημοσιογράφοι και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται από τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για να δύναται να ανάβει κερί στο μνήμα του Ελληνόψυχου πατέρα του Γιάννη Καψή».
ν


ν

Η αποκάλυψη αυτή του στρατηγού έρχεται σε επιβεβαίωση των όσων είπε ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου 2018 παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, περί εξαγοράς της ελληνικής κυβέρνησης με 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος, καταγγελία που επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι στο υπουργικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και εν συνεχεία ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση, ο κ. Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος!
Μιλώντας στις 24 Οκτωβρίου στο Κρήτη TV, ο κ. Κοτζιάς είπε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας διεκόπη [στο υπουργικό συμβούλιο] από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».

 


Translate this post