Η Μαύρη Παρασκευή έγινε Ματωμένη Παρασκευή (vid)

Κατηγορία Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  Ενημ. 24/11/2018  8:00

Youmagazine Newsroom

 

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από τα πυρά αγνώστου μπήκε σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα και άρχισε να πυροβολεί τους αγοραστές.

Η Μαύρη Παρασκευή έγινε Ματωμένη Παρασκευή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Αλαμπάμα. Picture: CBS News. Πηγή: YouTube

ν

ΧΙΛΙΑΔΕΣ αγοραστές κατέκλυσαν το βράδυ της Πέμπτης ένα εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα με την ελπίδα να εκμεταλλευτούν πρώτοι τις ευκαιρίες που προσφέρει η Black Friday. Αλλά ένας από τους υποψήφιους αγοραστές ήταν οπλισμένος.
Ένας έφηβος είναι νεκρός και δύο άλλοι τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού. Αυτός είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που έπεσαν σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα πριν από τα ψώνια της Μαύρης Παρασκευής.
Όλα ξεκίνησαν με έναν καυγά ανάμεσα σε έναν 18χρονο και τον 21χρονο δράστη, σύμφωνα με τις Αρχές. Όπως αναφέρει το CNN, η αιτία του διαπληκτισμού δεν είναι γνωστή προς το παρόν, ενώ πιστεύουν πως ο 18χρονος ήταν άοπλος.
Ο 21χρονος πυροβόλησε τον νεαρό στο στήθος και έπειτα προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου να τον πυροβολήσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον δέχθηκε τα πυρά το ανήλικο κορίτσι.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Το κορίτσι υπεβλήθη σε επέμβαση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Όσον αφορά τον 18χρονο, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση παρά μόνο πως όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο η κατάστασή του ήταν κρίσιμη

ν

ν

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, οι πυροβολισμοί έπεσαν στις 9:52 μ.μ. την Πέμπτη στην Riverchase Galleria στο Hoover, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα, καθώς χιλιάδες αγοραστές συνωστίζονταν για τις ευκαιρίες της Μαύρης Παρασκευής.
Επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς οι πυροβολισμοί έσπειραν τον πανικό.
Η Lexi Joiner, η οποία ψώνιζε με τη μητέρα της όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου, δήλωσε ότι άκουσε έξι ή επτά βολές. Τρομοκρατημένη βγήκε έξω και κρύφθηκε μαζί με άλλους κοντινούς αγοραστές, σε ένα δωμάτιο εφοδιασμού για κάλυψη.
«Ήταν φρικτό», δήλωσε η Joiner στο AL.com.
ν

Δύο τραυματίστηκαν ενώ ο άγνωστος οπλοφόρος σκοτώθηκε. Picture: CBS News. Πηγή: YouTube
ν

Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Χούβερ, του προαστίου στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, δράστης είναι ο 21 ετών Emantic Fitzgerald Bradford ο νεώτερος, ο οποίος πυροβόλησε έναν 18χρονο άνδρα δύο φορές και τραυμάτισε μια 12χρονη κοπέλα στο Riverchase Galleria Mall.
Την ώρα που ο δράστης εγκατέλειπε τη σκηνή του φόνου, οι αστυνομικοί έβαλαν εναντίον του με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.
Ωστόσο, ο αρχηγός του HPD, Greg Rector, διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο δράστης κρατούσε όπλο την ώρα που πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς, ή εάν οι αστυνομικοί «έβαλαν» ένα πιστόλι κοντά του μετά το θάνατό του.
ν

Ο δράστης Emantic Fitzgerald Bradford ο νεώτερος. Image: Supplied

ν

 


Translate this post