“Ο εγκέφαλος ονειρεύεται” τώρα και σε podcast

Κατηγορία Brainpower, Media

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ/MEDIA

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο καθηγητής του ΑΠΘ Θανάσης Ντινόπουλος μιλάει για τον εγκέφαλο που ονειρεύεται και που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε podcast!

ν

«ΣΤΗ διάρκεια του ύπνου, ενεργοποιείται το συναισθηματικό μέρος του εγκεφάλου. Γι’ αυτό και στα όνειρα υπάρχει έντονο το συναίσθημα. Το συναίσθημα δεν είναι μόνο αποτέλεσμα, είναι και δομικό στοιχείο του ονείρου».
Αυτά λέει, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τον εγκέφαλο και τα όνειρα, ο καθηγητής Ανατομικής και Ιστολογίας στο ΑΠΘ, νευροβιολόγος και συγγραφέας Θανάσης Ντινόπουλος, τον οποίον μπορείτε να ακούσετε στο καινούριο site #giatioxi.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο site που ανταποκρίνεται στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής, παρέχοντας στους χρήστες-ακροατές τη δυνατότητα να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν και να ακούσουν τις ώρες που θέλουν, στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή τους, μια πλειάδα θεμάτων πάνω στην αυτοβελτίωση, τις σχέσεις, τα παιδιά, τα social media, την επικοινωνία κτλ.
To www.giatioxi.gr είναι ένα από τα πρώτα ελληνικά podcast με θέματα ψυχολογίας, επιστήμης, επιχειρείν, motivation κ.ά. Σε κάθε post, κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχει το widget με την ηχητική εκπομπή. Επίσης ακούτε σε iPhone & σε Android στις εφαρμογές που αναγράφονται στο site.

 


Translate this post