Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ: Προφητείες για το 2018 (vid)

Κατηγορία MAGAZINE, Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

• Βρετανός ψυχικός προβλέπει «θερμό» επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας το 2018, με τη βύθιση ενός πολεμικού πλοίου και κατάρρευση των αγορών.

• Βίντεο με όλες τις προβλέψεις στο τέλος του άρθρου.

Ο άνθρωπος που πρόβλεψε τη νίκη του Τραμπ και το Brexit λέει ότι η Βόρεια Κορέα θα επιτεθεί, ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ θα βυθιστεί και οι παγκόσμιες αγορές θα καταρρεύσουν. Φωτο: το USS Iowa βάλλει με τα τεράστια πυροβόλα του. Image: Supplied
ν

Ο ΚΡΕΓΚ Χάμιλτον-Πάρκερ είναι ένας εξέχον Βρετανός ψυχικός και συγγραφέας, που προέβλεψε τη νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, αλλά και την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους ελάχιστους πλέον ανθρώπους πάνω στη γη που προσπαθεί να συνδεθεί τηλεπαθητικά με το μεγάλο βιβλίο του σύμπαντος που ονομάζεται Ακασικά Αρχεία και να συλλάβει μερικούς από τους σπόρους του μέλλοντος.
Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι εύκολο ούτε στέφεται πάντα με επιτυχία. Οι λόγοι πολλοί. Ο κυριότερος αφορά την ίδια τη φύση των Ακασικών Αρχείων, που δεν είναι τίποτε άλλο από το Παγκόσμιο Διάστημα στο οποίο υπάρχει έμφυτη η αιώνια Ιδεοπλασία του σύμπαντος με τις πάντα μεταβαλλόμενες όψεις στα πεδία της ύλης και αντικειμενικότητας.
Ανάμεσα στις προβλέψεις του Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ για το 2018, ξεχωρίζουν αυτές που αφορούν την επιδείνωση των παγκόσμιων συνθηκών με μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων και μια παγκόσμια οικονομική ύφεση.
ν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αποφύγει την κατάθεση μομφής εναντίον του, πράγμα που θα μπορούσε να τον απομακρύνει από το προεδρικό αξίωμα, σύμφωνα με τον άνθρωπο που πρόβλεψε τη νίκη του. Photo: AP / Lee Jin-man. Πηγή: Supplied
ν

Για τη Βρετανία, ο Πάρκερ λέει ότι θα αντιμετωπίσει μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ για τις ΗΠΑ προβλέπει τη βύθιση ενός πολεμικού πλοίου που θα φέρει τον κόσμο στα πρόθυρα του πολέμου.
Δεν είναι όμως όλες οι προφητείες του αρνητικές. Ο άνθρωπος που προέβλεψε την απόσυρση της Χίλαρι Κλίντον από την πολιτική το 2017, λέει ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, θα χάσει την επιρροή του στη χώρα και θα ανατραπεί από τους ανθρώπους του, ύστερα από χτύπημα των ΗΠΑ σε έναν βασικό εμπορικό κόμβο της Βόρειας Κορέας.
Ικανοποιεί επίσης τα βρετανικά πλήθη λέγοντας ότι η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι η Τερέζα Μέι θα ισχυροποιήσει τη θέση της ως πρωθυπουργός.
ν

Η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους τον επόμενο χρόνο. Image: Supplied
ν

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το 2018 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ύστερα από τον πολιτικό «θάνατο» της Άνγκελα Μέρκελ και τα ουτοπικά οράματα του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς η συνομοσπονδία των ευρωπαϊκών χωρών θα αποτύχει να λύσει τα φλέγοντα ζητήματα των λαών της.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αποφύγει την κατάθεση μομφής εναντίον του, πράγμα που θα μπορούσε να τον απομακρύνει από το προεδρικό αξίωμα.
Σε έναν διαφορετικό τομέα από αυτόν της πολιτικής, στον τομέα του περιβάλλοντος, ο Πάρκερ προβλέπει την έκρηξη ενός ηφαιστείου κοντά στη Νάπολη και την εκδήλωση ισχυρών σεισμικών δονήσεων.
Είναι πολύ πιθανόν η πρόβλεψη αυτή να αναφέρεται στον Βεζούβιο, το ηφαίστειο που κατέστρεψε την Πομπηία το 79 μ.Χ. και το οποίο εξακολουθεί να είναι ενεργό. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια πιθανή έκρηξη του Βεζούβιου, που βρίσκεται ανατολικά της Νάπολης, είναι δυνατό να ενεργοποιήσει το υπερηφαίστειο Campi Flegrei, που βρίσκεται δυτικά της Νάπολης και η καλντέρα του οποίου καταλαμβάνει μέρος του Κόλπου των Πουτίολων.
ν

Το υπερηφαίστειο Campi Flegrei θεωρείται από τους ηφαιστειολόγους ως «ο μεγάλος πατέρας» του Βεζούβιου. Μια πιθανή ενεργοποίησή του θα απειλούσε όλη τη ζωή στην Ευρώπη. Image: Supplied
ν

Παραμένοντας στον τομέα των φυσικών καταστροφών, ένα τεράστιο κομμάτι πάγου θα αποκολληθεί από την ήπειρο της Ανταρκτικής, με ολέθριες συνέπειες για το περιβάλλον.
Σε γενικές γραμμές το μέλλον δεν φαίνεται και πολύ ρόδινο – αλλά και πότε ήταν;
Γράφοντας στο blog του, ο Πάρκερ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το 2018 θα είναι έτος πολιτικών αναταραχών και περιβαλλοντικής κρίσης που θα προκληθεί από δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές μεταβολές.
«Πολλές από τις παραπάνω προβλέψεις είναι αρκετά ζοφερές, αλλά αισθάνομαι ότι θα υπάρξει μια ταυτόχρονη ανάπτυξη της πνευματικότητας και μια μεταστροφή των ανθρώπων προς την αυτοσυνείδηση που θα μας οδηγήσουν σε μια Χρυσή Εποχή», γράφει στο blog του.
«Οι συγκρούσεις και οι ταλαιπωρίες, καθώς και τα αυξανόμενα περιβαλλοντικά προβλήματα, θα φέρουν στο προσκήνιο τους ανθρώπους καλής θέλησης που όλοι μαζί θα δημιουργήσουν την επιθυμία να αναζητήσουμε τον πραγματικό νόημα της ανθρώπινης ζωής».
Και στην Ελλάδα πάντως θα υπάρξουν σημαντικά περιστατικά, που θα οδηγήσουν τη χώρα σε απρόβλεπτα μονοπάτια και σε ατραπούς που θα την αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της…
ν


ν

 


Translate this post