Βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του Αιμίλιου Λιάτσου

Κατηγορία Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Στο σφυρί βγαίνει η πολυτελής βίλα του Αιμίλιου Λιάτσου στις Αφίδνες για χρέη σε τράπεζες και Δημόσιο.


ν

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον γνωστό δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο, η έπαυλη του οποίου βγαίνει «στο σφυρί» τον Νοέμβριο του 2017. Η πολυτελής κατοικία, με την πισίνα και τα εντυπωσιακά γήπεδα τένις και μπάσκετ, βρίσκεται στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής και ανήκει στον δημοσιογράφο και τη σύζυγό του Αθηνά Καραλή.
Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο ειδοποιητήριο που δημοσιεύει η Athens Voice, η πολυτελής κατοικία είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς. Από τότε ακολούθησε πλήθος ρυθμίσεων σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το συνολικό χρέος να ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ!
Στο σύνολο των χρεών προστίθενται και εκείνα προς τη ΔΟΥ Ψυχικού της “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕ”. Πρόκειται για την εταιρεία μέσω της οποίας ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εφημερίδα “Παρασκευή και 13”. Τον Ιούλιο του 2015, το ελληνικό Δημόσιο απέστειλε στον εκδότη ειδοποιητήριο αναγκαστικής κατάσχεσης για μη ρυθμισμένα χρέη ύψους 200.000 ευρώ.
Στον πλειστηριασμό που έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2017 για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή εκκίνησης του πολυτελούς ακινήτου ορίστηκε στα 1.560.000 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία.

 


Translate this post