Ανάληψη: μια βαθιά μεταμόρφωση

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εβδομη Πύλη

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Από τον Ανδρέα Τσάκαλη

 

Μια μεταμορφωτική διαδικασία λαμβάνει χώρα αυτή την εποχή, με στόχο την αφύπνιση του αρχέγονου θείου σπινθήρα μέσα στον άνθρωπο.

0118525260638441
v

ΕΝΑ εντελώς διαφορετικό ον αρχίζει να αναδύεται σήμερα μέσα στη φυσική μας ύπαρξη. Είναι η απεριορίστων δυνατοτήτων ψυχή. Προβάλλει τώρα σε μια σε μια φυσική κατάσταση που έως τώρα δεν είχε επιτρέψει παρόμοια κραδασμική δραστηριότητα. Πρόκειται για τη διαδικασία της ανάληψης. Αργά, αλλά σταθερά, συμβαίνει σε όλους μας.
Σύμφωνα με τους Αναληφθέντες Δασκάλους, αυτό οφείλεται στο ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται σε μια κατάσταση αλχημικής μεταμόρφωσης. Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα κινείται από μια κατάσταση σε μια άλλη. Αυτός ο νέος ρυθμός επιτάχυνσης, δηλαδή η διαδικασία της ανάληψης, προωθείται από το πολύ φως που τώρα ακτινοβολείται μέσα κι έξω από τον πλανήτη. Αυτός ο νέος κραδασμός επιταχύνει και μεταμορφώνει επίσης τις ιατρικές επιστήμες, που κατανοούν το σώμα με όρους της δικής του θνητότητας.
Η ψυχή είναι τέλεια και μοναδική∙ είναι η θεϊκή μήτρα για κάθε άνθρωπο. Καθώς αυτό το διευρυμένο θείο τμήμα του εαυτού μας προσπαθεί να αναδυθεί μέσα στο φυσικό σώμα, ένα μέρος μας που έως τώρα κοιμόταν, ενεργοποιείται μ’ αυτή τη διαδικασία. Αυτό το τμήμα είναι μια ζώσα παρουσία, μια εικόνα στο κέντρο του φυσικού DNA που επίσης επιταχύνεται και αφυπνίζεται.
Καθώς η ψυχή εισέρχεται στο σώμα, μια εντελώς νέα κραδασμική ταχύτητα ύπαρξης εγκαθιδρύεται στο ίδιο το κύτταρο και στον πυρήνα του DNA.
Το «πνεύμα» του DNA –η αληθινή μήτρα μέσα στο DNA– δέχεται ηλεκτρικά ρεύματα που αφυπνίζουν την αληθινή φύση του και το βοηθούν να απορρίψει το βαρύ πιεστικό δέρμα του που το υφίσταται επί εκατομμύρια χρόνια.
Τα ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα που το κρατούσαν έως τώρα στη θέση του, επιταχύνονται και συντελούν στην απόρριψή του.
v

Οι παγιωμένες σκέψεις

Τα καταπιεστικά κελύφη είναι οι παγιωμένες σκέψεις και οι ιδεολογίες, οι οποίες, δομημένες επί γενιές, έχουν αποκρυσταλλωθεί σε μια χημική δομή πιο λεπτοφυή από τα αμινοξέα, δομή που υφίσταται γύρω από το DNA και το κρατάει φυλακισμένο. Αυτές οι σκεπτομορφές επηρεάζουν τα κληρονομικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας καθώς και τα βιολογικά γνωρίσματα.
Καθώς οι κραδασμοί της Γης επιταχύνονται και η ψυχή αρχίζει να αναδύεται μέσα στο σώμα, η κυτταρική σκεπτομορφική ουσία που περικλείει σφιχτά το DNA αρχίζει και διαλύεται. Ακολουθεί τη ροή του αίματος και απομακρύνεται από το σώμα.
Καθώς διαλύεται, πολλές άδηλες ασθένειες μπορεί να εκδηλωθούν κατά την περίοδο αυτή της κάθαρσης, με συμπτώματα που ποτέ έως εκείνη τη στιγμή δεν είχαν εμφανιστεί. Αν όμως προσκολληθούμε στο ανθρώπινο πείσμα και πούμε: «Όχι, δεν θα αλλάξω στο παραμικρό», οι τοξίνες δεν θα απομακρυνθούν και θα συσσωρεύονται στο σώμα. Αυτές οι τοξίνες παίρνουν τη μορφή ενός εισβολέα.
Στην ανάληψη, το σώμα μας είναι παγωμένο και παρατηρείται μια αλλαγή μέσω της επιτάχυνσης, και ένα πέρασμα στην υγρή φάση. Αν υπάρχει άρνηση, ο πάγος θα σπάσει και αυτό θα είναι επώδυνο και χαοτικό. Η σωστή στάση είναι να αφήσουμε τον πάγο βαθμιαία και άνετα.
v

Ο αρχέγονος θείος σπινθήρας

Οι επιστρώσεις του DNA μπορούν να συμβολιστούν με τα πέντε στοιχεία: αιθέρα, αέρα, φωτιά, νερό και γη.
Καθώς ο αιθέρας καθαρίζει, η αφή είναι αναγκαία αν ασχολούμαστε με τη θεραπευτική διαδικασία. Η αφή επιφέρει αλλαγές στη δομή του κατώτερου αιθερικού σώματος, εκείνου του βαθιού γαλάζιου ενεργειακού σώματος που εξέχει λίγο από το δέρμα. Οι σκεπτομορφές είναι τώρα πιο καθαρές για το σκεπτόμενο άτομο.
Η κάθαρση των «αέρινων» σκεπτομορφών χρειάζεται την πνοή, τη σωστή αναπνοή, η οποία θα τις διευρύνει και θα τις απελευθερώσει.
Καθώς διεγείρεται το πύρινο στοιχείο, εμφανίζεται το αίσθημα του θυμού και της οργής και χρειάζεται να κατευνασθεί με το χιούμορ, το παιχνίδι ή την καλλιτεχνική ενασχόληση.
Το νερό εξαφανίζει τη θλίψη και γίνεται η ροή αγάπης που παρασύρει και απομακρύνει τις σκεπτομορφές της κατάθλιψης και της απογοήτευσης από τις υδάτινες περιοχές του σώματος –όπως είναι οι μύες, το αίμα και η λέμφος– και στη συνέχεια τις πλημμυρίζει με νέα γαλήνη και αγάπη.
Τέλος, το γήινο στοιχείο αντιπροσωπεύει την ενοχή και τη χωριστικότητα. Αυτό το στοιχείο που έως τώρα ήταν παγιωμένο και σταθερό, γίνεται τόσο ανεκτικό, ώστε να φαίνεται ήρεμο.
Η διαδικασία της ανάληψης, για την οποία μιλάμε, κινείται στην επόμενη διάσταση. Το αποτέλεσμά της στο τετραδιαστασιακό σώμα είναι ότι τα κελύφη γύρω από το DNA δεν είναι πια σκοτεινά πέπλα: έχουν γίνει διάφανα.
Σε ένα πεμπτοδιαστασιακό σώμα δεν θα υπάρχουν καθόλου κελύφη∙ μόνο η τέλεια εικόνα της ψυχής. Στο κέντρο του τέλειου DNA βρίσκεται ο αρχέγονος θείος σπινθήρας.
Όταν η ψυχή εισέρχεται στο σώμα, αυτό μεταμορφώνεται είτε το ξέρουμε είτε όχι, είτε βοηθάμε σ’ αυτό είτε όχι. Τα υπόλοιπα είναι ένας λεπτός συντονισμός.
Ουσιαστικά αυτή η φάση σταθεροποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα της ψυχής. Ο καθένας από εμάς πρέπει να μάθει να είναι ενεργός. Πρέπει να μάθουμε να ενεργοποιούμε το ηλεκτρικό φορτίο από το οποίο αποτελούμαστε. Ας μας πλημμυρίσει σαν μια βροχή από ψηλά…
Οραματιστείτε το «πνεύμα» του DNA σε κάθε κύτταρο, να στρέφεται προς το φως και να γίνεται διάφανο. Το φως μεταφέρει τον ηλεκτρισμό της ψυχής που αφυπνίζει και συνδέει κάθε «πνεύμα» του DNA. Έτσι, αυτά αποκτούν μια κοινή φωνή και εναρμονίζονται σε ένα κοινό τραγούδι. Το τραγούδι αυτό εκπέμπει μια ακτινοβολία ισχυρής θεραπευτικής αγάπης που διεισδύει σε κάθε περιοχή του σώματος.
ν

© 2016 Youmagazine.gr

 

 


Translate this post