Μια γυναίκα περπατά ολομόναχη στον Άρη! (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πήρε αμέσως το όνομα “Η Μαύρη Κυρία του Άρη” η μοναχική φιγούρα που φαίνεται να περπατά στην έρημη επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη!

Αριστερά, τμήμα της φωτογραφίας του ρόβερ Curiosity και δεξιά μεγέθυνση της Κυρίας του Άρη. Πηγή: Supplied
ν
«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ είναι ένα τίποτα∙ αυτό που δεν φαίνεται είναι τα πάντα» είπε κάποτε ένας σοφός. Το αξίωμα αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τις φωτογραφίες που στέλνει στη Γη το ρομποτικό όχημα Curiosity που εξερευνά τον Άρη.
Αυτή τη φορά δείχνουν κάτι εκπληκτικό: μια μαυροντυμένη γυναίκα με μακριά μαλλιά να περπατά ολομόναχη στην επιφάνειά του Άρη! Παρειδωλία, θα σπεύσετε να πείτε αμέσως. Δίνουμε οικείες μορφές σε σχήματα και βλέπουμε φανταστικά πρόσωπα στο παιχνίδισμα του φωτός με τη σκιά. Σκεφτείτε το όμως λίγο, πριν καταλήξετε σε αυτό το συμπέρασμα. Έχετε μήπως κάποια ατράνταχτη απόδειξη ότι δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;
Σύμφωνα με τους αναλυτές της φωτογραφίας, η γυναικεία φιγούρα φαίνεται να έχει ύψος 8-10 εκατοστά, πλούσιο στήθος και μακριά μαλλιά. Ξεχωρίζουν επίσης τα πόδια και οι βραχίονες. «Είναι δύσκολο να πει κανείς αν αυτό είναι ένα ζωντανό ον, ή το άγαλμα ενός όντος που υπάρχει εκεί πριν από πολύ καιρό», έγραψε ο Scott C. Waring στον δικτυακό τόπο UFO Sightings Daily.

v
A Strange Woman Walking On Mars
v

ν

Η Μαύρη Κυρία όπως παρουσιάζεται στο βίντεο…
ν
Η Μαύρη Κυρία χρωματισμένη…
ν
Ο σκούρος όγκος που σημειώνεται στα αριστερά ερμηνεύεται από κάποιους ως ένα είδος εισόδου μιας υπόγειας αρειανής κατοικίας. Πηγή: Supplied
ν

 


Translate this post