Τακτοποιήστε τον ερωτικό σας λογαριασμό

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ  2|2

Από την Ελευθερία Καλλέρη
ν

 

Μέρος β΄
ν

Μέχρι τώρα, έχετε μάθει να ασχολείστε με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ξέρετε όμως ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να τακτοποιήσετε και τα ερωτικά σας θέματα, ή αλλιώς τον ερωτικό σας λογαριασμό;


ν

ΜΑΘΕΤΕ σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ερωτικός λογαριασμός σας και κάντε τις ανάλογες ρυθμίσεις, προκειμένου να σας αποφέρει τα κέρδη που ζητάτε.
ν

Αν είστε δεσμευμένες
ν

Είστε πλούσιες αν…

  • Είστε και οι δυο συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι να έχετε μια ικανοποιητική σχέση.
  • Δεν είστε μόνο ερωτευμένες με το σύντροφό σας, αλλά τον εκτιμάτε και τον σέβεστε σαν άτομο.
  • Μπορείτε να πείτε τα πάντα στον αγαπημένο σας ή να του αρνηθείτε κάτι, χωρίς να φοβάστε τυχόν αντίποινα.
Το ερωτικό σας ισοζύγιο
Είναι τόσο ικανοποιητικό, ώστε μπορείτε να βγείτε αμέσως στη σύνταξη! Δεν υπάρχει συνταγή για την τέλεια σχέση, αλλά τα τρία παραπάνω στοιχεία μπορούν πολύ εύκολα να σας εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες γι αυτήν. «Ξέρω ότι ο Γεράσιμος σκέφτεται πάντα το καλό μου κι εγώ το δικό του» λέει η 34χρονη Τάνια, «ακόμη κι όταν μαλώνουμε, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο τραγικά. Απλώς αντιμετωπίζουμε ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει να βρούμε μια λύση». H 27χρονη Mαριλέτα λέει ότι η σχέση που έχει εδώ και 3 χρόνια είναι η καλύτερη που είχε ποτέ. «Ποτέ δεν είχα μεγαλύτερη άνεση με έναν άνδρα από αυτήν που έχω με τον Γιώργο. Γνωρίζει τον αληθινό εαυτό μου και τις ανάγκες μου».
Πώς να ενισχύσετε το λογαριασμό σας
Κατανοήστε ότι θα υπάρξουν και κάποιες δύσκολες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή. Σε κάθε σχέση υπάρχουν περίοδοι κατά τις οποίες τα αισθήματα του ζευγαριού περνάνε από δοκιμασίες. Δεν αποκλείεται να περάσετε και εσείς μια περίοδο που δεν θα αντέχετε ο ένας τον άλλο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να θέσετε τα πράγματα κάτω από νέες βάσεις.
ν

Είστε άφραγκες αν…

  • Δεν αισθάνεστε πια τον έρωτα που είχατε παλιά για το σύντροφό σας, παρ’ όλο που εξακολουθείτε να νοιάζεστε γι’ αυτόν.
  • Θέλετε όσο τίποτα άλλο να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή – χωρίς τον σύντροφό σας.
  • Δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που περάσατε ωραία μαζί.
Το ερωτικό σας ισοζύγιο
Χρειάζεστε επειγόντως ένα επιπρόσθετο ποσό που θα δώσει νέο αέρα στο λογαριασμό σας! Είναι απαραίτητο να ζωντανέψετε τη σχέση σας ή να φύγετε για διακοπές διαρκείας, χωρίς τον σύντροφό σας. Oι πιο υγιείς σχέσεις είναι εκείνες όπου δίνει ο ένας στον άλλο τον απαραίτητο χώρο για να αναπνεύσει και να εξελιχθεί.
Πώς να ενισχύσετε το λογαριασμό σας
Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τη σχέση σας και συμπεριλάβετε και τον σύντροφό σας στις προσπάθειες αυτές. H 35χρονη Φαίη είχε σοκαριστεί όταν συνειδητοποίησε πόσο ανιαρή είχε γίνει η ζωή με τον άνδρα της. «Στο παρελθόν είχαμε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, μετά βρεθήκαμε ξαφνικά να περνάμε τα Σαββατόβραδα μπροστά στην τηλεόραση. Έπρεπε κάτι να κάνω. Τώρα, μια φορά στις 15 μέρες θα βγούμε έξω, γεγονός που δρα πολύ θετικά στην κοινή μας ζωή».
ν

Είστε χρεωμένες αν…

  • Τελευταία έχετε περάσει μαζί περισσότερες άσχημες στιγμές παρά ωραίες.
  • Δεν βρίσκετε τίποτα καλό να πείτε ο ένας στον άλλο.
  • Πολύ απλά δεν μπορείτε να τον καταλάβετε.
Το ερωτικό σας ισοζύγιο
Οδεύετε προς την χρεωκοπία. Οποιαδήποτε σχέση μπορεί να φτάσει σε αδιέξοδο, κάποιες καταλήγουν στο χωρισμό και άλλες βελτιώνονται μετά από ενσυνείδητη και σκληρή δουλειά. Αποφύγετε όμως να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με το ποια θα είναι η κατάληξη της δικής σας σχέσης. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να την σαμποτάρετε και να δυσκολέψετε οι ίδιες τα πράγματα.
Πώς να ενισχύσετε το λογαριασμό σας
Κρατήστε την ψυχραιμία και την αξιοπρέπειά σας. Μην παρασύρεστε σε παράνομες σχέσεις, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες της σχέσης σας. Βοηθήστε την κατάσταση, κάνοντας το εξής τεστ: για κάθε αρνητικό στοιχείο που έχει η αισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε να αντιπαραθέσετε πέντε θετικά στοιχεία. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακόμη και μικρά πράγματα, όπως τα φιλιά και οι αγκαλιές που ανταλλάσσετε με τον σύντροφό σας. Έτσι θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πολλά θετικά στοιχεία που έχει η κοινή σας ζωή και που μέχρι τώρα τα είχατε παραμελήσει.
ν

< Επιστροφή

ν


ν

Santana – Smooth ft. Rob Thomas

ν

 


1 2

Translate this post