Ο Φάρατζ “τρολάρει” το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο Βρετανός ευρωβουλευτής είπε με τον δικό του τρόπο “αντίο” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αναγκάζοντας την πρόεδρο να του κλείσει το μικρόφωνο.

Ο αρχηγός του κόμματος Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, με μια βρετανική σημαιούλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η πράξη αυτή χαρακτηρίστηκε από την πρόεδρο του Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες «πράξη μίσους»! Image: Reuters / Francois Lenoir. Πηγή: Supplied

ν

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιανουαρίου, δύο μέρες πριν την οριστική αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Νάιτζελ Φάρατζ έκανε για τελευταία φορά μια ακόμη οξύτατη ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αναγκάζοντας την πρόεδρο να του κλείσει το μικρόφωνο.

Στην ομιλία του κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα αντιδημοκρατικό πείραμα – μια κομψή διατύπωση για την περιγραφή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος που έχει επιβληθεί σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο από την Γερμανία.

Ο Φάρατζ έκλεισε την ομιλία του υψώνοντας, μαζί με τους υπόλοιπους Βρετανούς ευρωβουλευτές, βρετανικές σημαιούλες, πράγμα που εκνεύρισε την πρόεδρο που μόνο μπράβους δεν έστειλε να πετάξουν τους Βρετανούς έξω.
ν

Από τη στιγμή που φύγαμε, δεν θα επιστρέψουμε ποτέ!


ν

Να σημειωθεί, ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν επιτρέπονται αναφορές στις πατρίδες των ευρωβουλευτών, ούτε σημαίες ή άλλα εθνικά σύμβολα, καθώς όλα αυτά θεωρούνται «εκφράσεις μίσους».

Με αυτό τον τρόπο επιχειρείται δολίως η αποεθνοποίηση των ευρωβουλευτών και των ψηφοφόρων τους και ο εθνικός ευνουχισμός τους, λες και το να δηλώνεις Άγγλος, Γάλλος, Βέλγος, Ρουμάνος, Ιταλός ή Έλληνας είναι κακό πράγμα και πρέπει να το κρύψεις.

Αυτό βέβαια επιβλήθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ξεχαστεί το εγκληματικό παρελθόν της Γερμανίας, καθώς όλοι οι Γερμανοί τότε ήταν πρώην οπαδοί του Χίτλερ και του εθνικοσοσιαλισμού. Στις μέρες μας δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν γίνει καλύτεροι.
ν

 


Translate this post