Viral βίντεο με τον πρώτο Ινδό αστροναύτη στη Σελήνη!

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

VIRAL VIDEO

Posted by Youmagazine Staff

 

Εδώ πήγαν οι Αμερικάνοι στη Σελήνη, δεν θα πήγαιναν οι Ινδοί; Viral έγινε το βίντεο με τον «περίπατο» του πρώτου Ινδού στη Σελήνη.

Ένα μικρό βήμα για τη Σελήνη, ένα μεγάλο βήμα για τον Ινδό καλλιτέχνη του δρόμου Baadal Nanjundaswamy. Πηγή: Facebook / Baadal Nanjundaswamy

ν

ΚΑΘΩΣ η διαστημική υπηρεσία της Ινδίας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με την προσγείωση του διαστημόπλοιου Chandrayaan-2 στο νότιο πόλο της Σελήνης, οι Ινδοί πολίτες έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν συμπατριώτη τους να έχει ήδη φτάσει στη Σελήνη και να κάνει τον πρώτο φεγγαροπερίπατο!

Μόλις λίγες μέρες πριν από την ιστορική αποστολή της Ινδίας με το Chandrayaan-2 να προσεδαφίζεται στο νότιο πόλο της Σελήνης στις 7 Σεπτεμβρίου, ένας διάσημος καλλιτέχνης της Ινδίας, ο Baadal Nanjundaswamy, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, χωρίς να τον αγγίζει η χολή και η πικρία του δημοτικού συμβουλίου της Μπανγκαλόρ, επειδή έκλεψε τη δόξα.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Ινδού street artist έχει πάνω από 2.000.000 προβολές στο Facebook και πάνω από 1 εκατομμύριο στο Twitter.
v

Bengaluru based artist Baadal Nanjundaswamy ‘moonwalks’ on potholes, highlights plight of citizens | MIRROR NOW
ν

ν

Στο «διαστημικό» εγχείρημά του ο Ινδός street artist είχε τη βοήθεια του ηθοποιού του θεάτρου και κινηματογράφου Poornachandra Mysore, ο οποίος δέχτηκε να συμμετάσχει στην πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Baadal, πραγματοποιώντας τον «σεληνιακό περίπατο» στα κακοτράχαλα σοκάκια της Μπανγκαλόρ.

Έτσι, στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, ο Mysore, ντυμένος με την ασημένια στολή των αστροναυτών που έφτιαξε ένας τοπικός σχεδιαστής κοστουμιών, ξεκίνησε τον περίπατό του στην «σεληνιακή επιφάνεια».

Το όλο εγχείρημα κόστισε 8.000 ρουπίες (100 ευρώ) και η λήψη έγινε με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, χωρίς να υπάρχουν προβολείς ή άλλα τεχνικά βοηθήματα.

Και το εγχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!

Πιο κάτω βλέπουμε ένα άλλο δρώμενο του Ινδού καλλιτέχνη του δρόμου Baadal Nanjundaswamy.
νν

Το 2015 προκάλεσε πανικό στην Μπανγκαλόρ με έναν κροκόδειλο 3,5 μέτρων, τόσο πειστικά αληθινό, που οι αρχές της πόλης κάλεσαν ένα συνεργείο άγριας ζωής για να τον συλλάβει!

Το 2017 μετέτρεψε μια μεγάλη λακκούβα του δρόμου σε λίμνη με μια ζωντανή γοργόνα να αναδύεται από το νερό.
ν

 


Translate this post