Ο Μπιλ Κλίντον με γυναικείο φόρεμα και κόκκινες γόβες

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Σε πίνακα που είχε ο Επστάιν κρεμασμένο στο σπίτι του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απεικονίζεται με γαλάζιο γυναικείο ένδυμα και κόκκινες γόβες.

“Parsing Bill” (Αναλύοντας τον Μπιλ). Πίνακας της Petrina Ryan-Kleid. Πηγή: New York Post. Image: Supplied

ν

ΜΙΑ Αυστραλέζα ζωγράφος είναι η καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε μια παράξενη ελαιογραφία που δείχνει τον Μπιλ Κλίντον με γυναικεία ρούχα. Ο κάπως άτεχνος πίνακας βρέθηκε κρεμασμένος σε περίοπτη θέση στο αρχοντικό που διατηρούσε ο παιδόφιλος χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν στη Νέα Υόρκη.

Καλλιτέχνης είναι η Petrina Ryan-Kleid που ζει στη Νέα Υόρκη. Η ελαιογραφία της δείχνει τον πρώην πρόεδρο με μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες, να είναι ξαπλωμένος σε μια πολυθρόνα στο Οβάλ Γραφείο, έχοντας στραμμένο το πρόσωπό του και τον δείκτη του δεξιού χεριού του προς τον θεατή.
ν

“Parsing Bill” (Αναλύοντας τον Μπιλ). Πίνακας της Petrina Ryan-Kleid. Πηγή: New York Post. Image: Supplied
ν

Σύμφωνα με τη New York Post, το φόρεμα που φορά ο Κλίντον στον πίνακα είναι ίδιο με αυτό που φορούσε η Μόνικα Λεβίνσκι, η ερωμένη του στον Λευκό Οίκο, την εποχή που η σχέση τους ήρθε στη δημοσιότητα.

Ο πίνακας βρισκόταν κρεμασμένος στον δυτικό τοίχο της εισόδου, σε θέση που μπορούσαν να τον δουν όλοι.

Η ίδια η καλλιτέχνης δήλωσε στην Washington Examiner ότι ήταν γι’ αυτήν «μεγάλη έκπληξη» ότι η ζωγραφική της είχε καταλήξει στο σπίτι του Επστάιν.

Την φωτογραφία του πίνακα τράβηξε πριν από χρόνια μια επιχειρηματίας που είχε επισκεφθεί τον Επστάιν στο σπίτι του για δουλειές. Μίλησε στην Daily Mail διατηρώντας την ανωνυμία της και θυμήθηκε τι σκέφτηκε όταν είχε αντικρίσει τον συγκεκριμένο πίνακα: «Ήταν σοκαριστικό! Ήταν προφανώς ένα πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον, πολύ προκλητικό, μια πολύ σεξουαλική εικόνα. Φορούσε τακούνια, ένα μπλε φόρεμα και το χέρι του είχε μια παράξενη στάση».
ν

Η Petrina Ryan-Kleid που ζωγράφισε τον πίνακα. Image: Supplied
ν

Όπως είπε η Petrina Ryan-Kleid, είχε φτιάξει τον πίνακα όταν φοιτούσε στην Ακαδημία Τεχνών της Νέας Υόρκης και τον έδωσε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε εκείνη το χρονιά το Tribeca Ball. Ο πίνακας πουλήθηκε σε κάποιον, η ίδια όμως δεν έμαθε ποτέ σε ποιον.

Αυτό συνέβη το 2012. Εκτός από τον Μπιλ Κλίντον είχε ζωγραφίσει κι έναν πίνακα που έδειχνε τον Τζορτζ Μπους να κάθεται στο πάτωμα του Οβάλ Γραφείου και να πετά σαΐτες από χαρτί σαν μικρό παιδί.
ν

Ο παιδεραστής Τζέφρι Επστάιν σε φωτογραφία μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Image: Supplied
ν

Όταν τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η φωτογραφία του πίνακα, ο Επστάιν έστειλε στις εφημερίδες ένα δελτίο Τύπου στο οποίο έλεγε ότι έλαβε τον πίνακα ως αντίδωρο της «σημαντικής χρηματοδότησης» που είχε κάνει το φιλανθρωπικό του ίδρυμα στην Ακαδημία Τεχνών της Νέας Υόρκης.

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον απέφυγε να σχολιάσει το ζήτημα.
ν

Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΚΙΣΛΕΪΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ

Στο μεταξύ, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Επστάιν, η προσοχή των αστυνομικών αρχών στρέφεται τώρα στην υπαρχηγό του trafficking με ανήλικα κορίτσια, θύματα του παιδόφιλου χρηματιστή, την 57χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η «μαντάμ» Μάξγουελ προσλάμβανε ανήλικα κορίτσια δήθεν ως βοηθούς της, και κατόπιν τα εξανάγκαζε να πάνε με τους μεγαλόσχημους πελάτες του Επστάιν.

Οικογενειακή φίλη των Κλίντον, ήταν γνωστή σε όλα τα κοσμικά σαλόνια της υψηλής κοινωνίας, όπου διαφήμιζε σε άνδρες και γυναίκες τις ειδικές «υπηρεσίες» που πρόσφερε το κύκλωμα πορνείας του Επστάιν.

Η New York Post εντόπισε την «μαντάμ» σε ένα φαστ-φουντ του Λος Άντζελες να τρώει μπιφτέκι και τηγανητές πατάτες, μια μέρα μετά το θάνατο του πρώην αγαπημένου της. Η Μάξγουελ διάβαζε το “The Book of Honor: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives”, ένα μπεστ-σέλερ του δημοσιογράφου Ted Gup.

Δίχως να ταραχτεί, δέχτηκε να φωτογραφηθεί, αφού πρώτα έβγαλε τα γυαλιά της και χτενίστηκε.
ν


ν

Η Γκισλέιν Μάξγουελ στο In-N-Out του Λος Άντζελες. Πηγή: New York Post. Image: Supplied
ν

Έχοντας συντροφιά ένα σκύλο, η Μάξγουελ φάνηκε να έχει συναίσθηση της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται, καθώς και της κατάστασης που την περιμένει.

«Νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που τρώω σε αυτό το μέρος», είπε στον δημοσιογράφο της Post.
ν

Ghislaine Maxwell was apparently living at secluded mansion in New England beach town
v

ν

 


Translate this post