Από την κορυφή του κόσμου ο Γιάννης ευχαριστεί τους Έλληνες (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο NBA για το 2019. Ευχαρίστησε τους Έλληνες και την οικογένειά του με δάκρυα στα μάτια!

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πηγή: YouTube

ν

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ σούπερ-σταρ πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν με τους Μπακς στην κανονική διάρκεια του NBA και λίγο μετά τις 6:00 το πρωί ώρα Ελλάδας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η πορεία του «Giannis» δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της βράβευσής του γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους και συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του.

Ο «Greek Freak» κατάφερε τη φετινή σεζόν να έχει μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ, ενώ η ομάδα του ήταν η κορυφαία στην κανονική διάρκεια του NBA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης ήταν φαβορί μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ, τους οποίους ξεπέρασε και το επίτευγμά του έχει ξεχωριστή σημασία και κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα με τα κατορθώματά του.
ν

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ο Γιάννης είναι άνθρωπος με σπάνιο ήθος. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του από τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ και συγκλόνισε το κοινό με την ομιλία του, αφού κλαίγοντας προσπαθούσε να πει όσα κρατούσε μέσα του. Και πώς να μη δακρύζει, όταν έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, που έχει κερδίσει το έπαθλο του πιο βελτιωμένου παίκτη σε μια χρονιά, αλλά και του MVP!

Ο Γιάννης είναι επίσης ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με έφερε σε αυτή τη θέση που είμαι σήμερα. Ό,τι κάνω τα κάνω μέσω Αυτού», είπε ξεκινώντας την ευχαριστήρια ομιλία του.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες και τους Νιγηριανούς που με στηρίζουν. Είναι 6:00 το πρωί στην Ελλάδα, αλλά ξέρω ότι είναι δίπλα μου γιατί μου στέλνουν μηνύματα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πατέρα μου αν και δεν είναι εδώ. Πριν δύο χρόνια είχα ένα στόχο. Να γίνω ο κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα. Και το αφιερώνω σε αυτόν, γιατί πάντα μου έλεγε να δουλεύω πιο σκληρά, ακόμη κι όταν πονούσα.

«Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου και δεν μπορείς να το πιστέψεις, αν δεν έχεις ένα γονιό. Και η μητέρα μου είναι η κολόνα της οικογένειας. Η πραγματική ηρωίδα μου. Αυτό το βραβείο είναι μόνο η αρχή. Θέλω να πάρω και το πρωτάθλημα. Όπως έλεγε ο πατέρας μου, πάντα να θέλεις περισσότερα, αλλά να μην είσαι άπληστος», είπε ο συγκινημένος Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του και την μητέρα του, να είναι επίσης δακρυσμένοι.

Ο Γιάννης έχει πάρει έως τώρα συνολικά οκτώ βραβεία.
v

Giannis Antetokounmpo Wins Most Valuable Player | 2019 NBA Awards, MVP
ν


ν

 


Translate this post