Ένα ξωτικό από τις ταινίες του Χάρι Πότερ εμφανίζεται σε αυλή σπιτιού (vid)

Κατηγορία Παράξενα, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ξωτικό, όπως ο Ντόμπι από την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά”, εμφανίστηκε σε αυλή σπιτιού στις ΗΠΑ το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Ένα παράξενο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει ένα πλάσμα που μοιάζει με τον Ντόμπι, το ξωτικό από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Image: Supplied

ν

ΟΤΑΝ η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία ή απλώς την επιβεβαιώνει. Ένα ξωτικό, ίδιο με τον Ντόμπι, το οικιακό ξωτικό του Χάρι Πότερ από την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά”, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά στην αυλή σπιτιού το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019.

Το ξωτικό –ή όποιου άλλου είδους ήταν το παράξενο πλάσμα– εμφανίζεται να περπατά με βήμα που δεν είναι ανθρώπινο.

Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook στις 6 Ιουνίου όπου έγινε αμέσως viral έχοντας πάνω από 5 εκατομμύρια θεάσεις, 100.000 διαμοιραστές και 27.000 σχόλια. Επίσης έγινε viral στο Twitter και στο Instagram.

Το απίθανο περιστατικό συνέβη στις 8:00 το βράδυ στην αυλή του σπιτιού μιας γυναίκας που ονομάζεται Vivian Gomez και μένει στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ.
ν


ν

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε το παράξενο ον, το οποίο είναι μικρόσωμο, με κοκαλιάρικα πόδια και μεγάλα αυτιά, να περπατά δίπλα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σαν να κάνει χορευτικές κινήσεις.

«Ξύπνησα την Κυριακή το πρωί και έκανα έλεγχο στις κάμερες, όταν είδα ξαφνικά αυτό το πράγμα να περπατά μπροστά από την πόρτα μου… Έχει κάποιος άλλος δει κάτι παρόμοιο;»
ν

ν

Ορισμένοι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν ότι στην αρχή του βίντεο εμφανίζονται δύο σκιές, σαν κάποιος άνθρωπος να έφτιαξε μια μαριονέτα που μοιάζει με ξωτικό, να την κούρδισε και μετά να την απενεργοποίησε.

Όποια και αν είναι η εξήγηση, το θέαμα είναι σίγουρα περίεργο. Σε τελευταία ανάλυση δεν έχει σημασία τι βλέπει το μάτι, αλλά τι εγκρίνει το μυαλό.

Πάντως, οι οπαδοί του Χάρι Πότερ είναι πρόθυμοι να γιορτάσουν την επιστροφή του Ντόμπι, του συμπαθητικού οικιακού ξωτικού που πέθανε τραγικά στην έκτη ταινία του Χάρι Πότερ με τίτλο “Οι κλήροι του θανάτου”.

Ο χαρακτήρας ήταν τόσο αγαπητός, ώστε η ίδια η Ρόουλινγκ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες της που “σκότωσε” το ξωτικό.
ν

Dobby the House-Elf | Harry Potter and the Chamber of Secrets
ν

ν

 


Translate this post