Τα μυστικά ενός ζευγαριού που είναι μαζί 82 χρόνια!

Κατηγορία NEWS, Μακροβιοτική, Σχέσεις & Σεξ

ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ/ΣΧΕΣΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ζευγάρι, εκείνος 103 ετών και εκείνη 100 ετών, που γιόρτασε πρόσφατα 82 χρόνια γάμου, αποκαλύπτει τα μυστικά του.

Ο κ. D.W. Williams, 103 ετών, και η κα Willie Williams, 100 ετών, είναι παντρεμένοι εδώ και 82 ολόκληρα χρόνια! Image: Supplied

ν

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ που μας πέρασε, ένα ζευγάρι στη Βόρεια Καρολίνα που είναι παντρεμένο εδώ και 82 χρόνια, γιόρτασε τα γενέθλιά του. Πρόκειται για τον κ. D.W. Williams, 103 ετών, και η κα Willie Williams, 100 ετών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί με επτά ημέρες διαφορά.
Όπως εκμυστηρεύτηκαν στους δημοσιογράφους, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι μερικά από τα πράγματα που απαιτούνται για να διατηρηθεί υγιής ένας μακράς διάρκειας γάμος.
Σύμφωνα με το κανάλι WSOC-TV της Σάρλοτ, το ζευγάρι διοργάνωσε μια γιορτή στην τοπική εκκλησία των Βαπτιστών, για να εορτάσουν με τις οικογένειές τους τα γενέθλια, αλλά και το απίστευτο ρεκόρ γάμου.
Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό για ένα μακροχρόνιο γάμο, η Willie Williams απάντησε: «Το να φέρεται ωραία ο ένας στον άλλο».
ν
ν
«Υπάρχει ο έρωτας, υπάρχει η αγάπη, αλλά νομίζω ότι το μυστικό τους είναι ότι ο ένας είναι ο καλύτερος φίλος του άλλου», πρόσθεσε η εγγονή του ζευγαριού.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, με το κραχ του Χρηματιστηρίου το 1929.
Ο κ. Williams είπε αστειευόμενος σε έναν δημοσιογράφο ότι αν είχαν να ζήσουν άλλα 100 χρόνια, θα τα περνούσαν μαζί στο σπίτι.
«Το να κάνεις φίλο τον σύντροφό σου είναι το μεγαλύτερο κέρδος», πρόσθεσε.
ν

Το να είσαι ευγενικός με τον άλλον είναι το μυστικό του ζευγαριού που ζουν μαζί 82 ολόκληρα χρόνια. Image: Supplied
ν

 


Translate this post