Κριός: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Κριός και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2019. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί τη νέα χρονιά στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΚΡΙΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ξεκινήστε τις αλλαγές

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα σας εμπνεύσει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να υπερβείτε τα όριά σας. Θα είναι ένας τέλειος χρόνος για να αφήσετε την πεπατημένη και να πάτε σε κάτι νέο. Θα κατακτάτε, αλλά και θα αμφιταλαντεύεστε, γιατί έχετε πικρή εμπειρία από το παρελθόν! Να είστε τολμηροί και όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια!
Η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου γίνεται στον 5ο οίκο σας, των ερωτικών θεμάτων, ίσως φέρει κάποιες αλλαγές στην αισθηματική ζωή σας. Για μερικούς Κριούς αυτές οι αλλαγές θα είναι ένα είδος απελευθέρωσης.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Κριούς

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο πάρτε πρωτοβουλίες, προχωρήστε και πολλαπλασιάστε τις προσπάθειες. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο. Τον Απρίλιο και τον Μάιο, αποφύγετε τους κινδύνους. Ο Αύγουστος θα είναι εξαιρετικός για φλερτ ή για την ενίσχυση της σχέσης σας.
ν

Εργασία

Επωφεληθείτε από τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς για να αποσαφηνίσετε μια κατάσταση ή για να δώσετε κάποια παραγγελία. Σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το Μάρτιο μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας. Μερικοί Κριοί θα έχουν μια εξαιρετική προσφορά εργασίας. Σκεφτείτε πώς θα την εκμεταλλευτείτε! Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια.
ν

Οικονομικά

Το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε την κατάστασή σας ή να πάρετε μια βαθιά ανάσα στα οικονομικά σας. Ο σκληρότερος μήνας θα είναι ο Αύγουστος.
ν

Αισθηματικά

Από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να πετύχετε στα σχέδιά σας. Ο φλογερός Άρης προσθέτει στο μίγμα αισθησιασμό από 1η Ιουλίου έως 18 Αυγούστου, κάνοντας τις καρδιές να χτυπήσουν δυνατά. Γενικά το 2019 θα είναι ευνοϊκό και τα ερωτικά σας όνειρα θα εκπληρωθούν.
Αν είστε ζευγάρι, δεν αποκλείεται το 2019 να προσθέσετε ένα κόμη μέλος στην οικογένειά σας. Θετικό ρόλο θα παίξει η σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου και η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου. Ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας για να γνωριστείτε καλύτερα.
Αν είστε ελεύθεροι, το φετινό καλοκαίρι προσφέρεται για φλερτ, όχι όμως για σοβαρούς δεσμούς.
ν

Ζωτικότητα

Το 2019 θα σας βρει σε εξαιρετική φόρμα. Καθ’ όλη τη χρονιά θα είστε γεμάτοι ενέργεια, κάτι που θα σας κάνει ακόμη πιο λαμπερούς αλλά και αισιόδοξους για το μέλλον. Το 2019 θα είναι για εσάς τους Κριούς ένα ευχάριστο και όμορφο έτος.
ν

 


Translate this post