Ταύρος: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Ταύρος και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΤΑΥΡΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Πείτε ναι στις αλλαγές

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα ολοκληρώσετε τη μεταβατική περίοδο που ξεκινήσατε το 2018. Για μερικούς θα είναι έτος σημαντικών αποφάσεων και επιλογών, ειδικά αν είστε γεννημένοι το 1ο Δεκαήμερο του Ταύρου.
Από τις 6 Μαρτίου έως τον Απρίλιο του 2026, ο πλανήτης Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε μερικά από τα πιο συναρπαστικά χρόνια της ζωής σας. Ένας από τους τομείς στον οποίο θα συμβούν σημαντικές αλλαγές θα είναι ο αισθηματικός.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Ταύρους

Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, δημιουργήστε νέες επαφές και προσθέστε στο κινητό σας διευθύνσεις και τηλέφωνα. Μετακινείστε και κάνετε επισκέψεις και γνωριμίες. Το καλοκαίρι, δώστε προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις. Τον Σεπτέμβριο εστιάστε στον τομέα της αγάπης.
ν

Εργασία

Θα είναι μια σπουδαία χρονιά για να εδραιώσετε τις γνώσεις σας ή να αποκτήσετε καινούριες. Από την αρχή έως το τέλος του 2019 θα συναντήσετε πολλές προκλήσεις. Με άλλα λόγια, θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Αφήστε στην άκρη τις συνήθειες σας και πείτε “ναι” στις αλλαγές, γιατί ό,τι κι αν συμβεί θα είναι προς όφελός σας.
ν

Οικονομικά

Θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Εστιάζοντας όμως καθημερινά στα χρήματα που μπαίνουν και βγαίνουν, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας. Μερικοί από εσάς θα κάνουν καλές και συμφέρουσες επενδύσεις.
ν

Αισθηματικά

Μια ακόμη ευνοϊκή χρονιά για να επεκτείνετε τη σφαίρα γνωστών και φίλων και να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μερικές από τις νέες γνωριμίες μπορεί να μετεξελιχθούν σε κάτι που θα αποτελεί εκπλήρωση των ονείρων σας.
Τη νέα χρονιά ο Δίας θα κινείται μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου στον 8ο οίκο των κοινών πόρων, των κληρονομιών και των ριζικών αλλαγών. Οτιδήποτε επιχειρήσετε μαζί με το ταίρι σας θα έχει επιτυχία. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα κερδίσετε χρήματα, ή θα αποφασίσετε κάτι από κοινού, όπως το να αγοράσετε ένα σπίτι. Ό,τι κι αν κάνετε, θα σκορπίσει και στους δύο χαρά και ευτυχία.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το 2019 θα γίνει μια μεγάλη αφύπνιση στην καρδιά σας. Είστε πραγματικά ευλογημένοι!
ν

Ζωτικότητα

Να περιμένετε ένα αγχωτικό έτος. Ωστόσο, δεν θα έχετε πρόβλημα να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, αν ξεκουράζεστε συχνά, κάνοντας διακοπές. Μην πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά. Έτσι, θα ξέρετε πώς να ανταποκριθείτε στις μεγάλες προκλήσεις του 2019.
ν

 


Translate this post