Λέων: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Λέων και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2019. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί τη νέα χρονιά στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΛΕΩΝ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τόση πολλή αγάπη

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά κατά την οποία θα ακμάσετε σε πολλούς τομείς της ζωής. Η περίοδος είναι ιδανική για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και για τις διάφορες επιχειρήσεις σας.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Λέοντες

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να απαιτήσετε. Γνωρίζετε καλά πώς να κάνετε την τύχη να δουλέψει για εσάς. Η αρχή του νέου έτους προσφέρεται για την υπογραφή συμβάσεων ή τη σύναψη συμφωνιών. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.
ν

Εργασία

Τη νέα χρονιά θα κάνετε αλλαγές στις δραστηριότητές σας, κάνοντάς τες πιο ουσιαστικές, βρίσκοντας νέα μέσα έκφρασης. Σε πολλούς Λέοντες θα τους ζητηθεί να μετάσχουν σε τολμηρά και συναρπαστικά έργα. Το 2019 θα είναι ιδανικό για την καινοτομία, την εφευρετικότητα και την επιβράβευση των φιλοδοξιών σας.
Αυτό οφείλεται στην ευεργετική επίδραση που θα έχει ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, το 2019 στο ωροσκόπιό σας.
ν

Οικονομικά

Καθώς περνούν οι μήνες, θα αναλάβετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και θα βελτιώσετε την κατάστασή τους. Θα μείνετε ικανοποιημένοι από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα, ειδικά προς το τέλος του έτους.
ν

Αισθηματικά

Ο τυχερός Δίας σάς μεταγγίζει την τύχη του, έτσι που το 2019 θα είναι μια χρονιά ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για τη ζωή, τον έρωτα και την επιδίωξη της ευτυχίας. Τα πάντα γύρω σας θα αντανακλούν την έμφυτη ζεστασιά σας, τη ζωτικότητα και το δημιουργικό πνεύμα που έχετε με τον πλέον γενναιόδωρο τρόπο.
Στην πραγματικότητα, ίσως να είστε στα πρόθυρα του μεγαλύτερου έρωτα της ζωής σας! Αυτό το πρόσωπο θα είναι περιπετειώδες, εμπνευσμένο, και θα έχει μεγάλη σοφία και κατανόηση – αυτά δηλαδή που κάνουν την καρδιά σας να λιώνει!
Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές. Μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ πολλοί Λέοντες περιμένουν ήδη ένα παιδί!
Για τους Λέοντες του 2ου Δεκαήμερου, το 2019 θα είναι ένα έτος κλειδί. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενισχύσετε την αγάπη σας και να της δώσετε την κατεύθυνση που της ταιριάζει.
ν

Ζωτικότητα

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Είστε δυνατοί και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, παρά τις λίγες στιγμές άγχους ή κόπωσης.
ν

 


Translate this post