Ζυγός: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Ζυγός και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2019. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί τη νέα χρονιά στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΖΥΓΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η σταθερότητα επιστρέφει!

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι ένα καλό έτος για συναλλαγές. Θα ξέρετε πώς να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και θα έχετε την ευκαιρία να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί. Η σταθερότητα επιστρέφει, καθώς εξαιτίας του Ουρανού, από το 2011 κάνετε ασταμάτητα roller coaster σε μια διαδρομή γεμάτη αναταράξεις.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Ζυγούς

Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για να αποδράσετε από μια σχέση ή ένα φλερτ που σας ενοχλεί. Τον Απρίλιο και το Μάιο θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ο Οκτώβριος θα είναι ο πιο αγχωτικός και κουραστικός μήνας όλου του έτους.
ν

Εργασία

Δεν στερείστε αυτοπεποίθησης και αυτό θα σας επιτρέψει να επιβάλλετε τον εαυτό σας στον τομέα στον οποίο είστε έμπειροι. Το 2019 θα είναι το τέλειο έτος για να συνάψετε συμφωνίες, να κάνετε διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς ή να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα. Ό,τι κι αν κάνετε, οι υποθέσεις σας θα εξελιχθούν ομαλά.
ν

Οικονομικά

Απαιτείται προσοχή. Θα πρέπει να προσέξετε καλύτερα τα έξοδά σας και θα πρέπει να κάνετε τους λογαριασμούς σας με μεγαλύτερη επιμέλεια και κανονικότητα. Το 2019 θα σας ωφελήσει εάν είστε σοβαροί και συγκρατημένοι.
Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός φεύγει από τον τομέα των σχέσεων και μπαίνει στον τομέα των κοινών χρημάτων, όπου θα μείνει μέχρι τον Απρίλιο του 2026. Εσείς και ο σύντροφός σας θα δείτε ξαφνικά τα χρήματα που έχετε να αυξάνονται σημαντικά. Να είστε όμως προσεκτικοί γιατί ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και η αφθονία χρημάτων μπορεί να γεννήσει περισσότερα προβλήματα απ’ ότι η έλλειψή τους!
ν

Αισθηματικά

Οι φίλοι πάντα έχουν μια θέση στην καρδιά σας και δεν θα χάσετε την ευκαιρία τη νέα χρονιά να τους αφιερώσετε ένα μέρος του χρόνου σας. Σε αυτούς που έχετε θα προστεθούν και άλλοι, καθώς τους μήνες που έρχονται θα επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.
Σαν ζευγάρι, μπορείτε να αποφύγετε την πλήξη, βρίσκοντας καλές ιδέες για να ποικίλετε την καθημερινότητά σας. Ο σύντροφός σας θα πρέπει απλώς να σας συμπαρασταθεί. Ορισμένοι Ζυγοί θα ασχοληθούν κατά τη διάρκεια του έτους με την αγορά και πώληση ακινήτων.
Αν είστε ελεύθεροι,θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα είτε από ξαφνικούς έρωτες και χωρισμούς είτε από ένα βιαστικό γάμο ή άλλη δέσμευση.
ν

Ζωτικότητα

Θα είναι μια καλή περίοδος, παρά τα κάποια επεισόδια άγχους ή κόπωσης. Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο και τις ημέρες σας, αν θέλετε να αποφύγετε την εξάντληση των αποθεμάτων ενέργειας.
ν

 


Translate this post