Τοξότης: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Τοξότης και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μπορείτε πραγματικά να τα έχετε όλα

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι γεμάτο με περισσότερη αγάπη, αισιοδοξία και θετικές δονήσεις από το συνηθισμένο, χάρη στο γεγονός ότι ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, θα παραμείνει στο ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να πολλαπλασιάσετε τις πρωτοβουλίες σας, να επισημοποιήσετε ή τερματίσετε μια σχέση και να φροντίσετε τον εαυτό σας.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Τοξότες

Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να περάσετε στη δράση. Να είστε τολμηροί απέναντι στις προκλήσεις. Δώστε νέα ώθηση στη ζωή σας. Τον Μάιο, να είστε διπλωματικοί και να ακούτε παρά να πράττετε. Αποφύγετε πολύπλοκες καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση ή ένταση. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, πλησιάστε το ταίρι σας, ή δοκιμάστε την τύχη σας με κάποιο άλλο πρόσωπο. Ο Σεπτέμβριος θα είναι έντονος και κοπιαστικός.
ν

Εργασία

Θα είναι καλό για εσάς να επανέλθετε επαγγελματικά και να επιβάλλετε τον εαυτό σας στους τομείς που επηρεάζετε. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας, ενώ για μερικούς Τοξότες αυτό θα είναι η χρονιά υλοποίησης των σχεδίων τους με θετικά αποτελέσματα.
ν

Οικονομικά

Αυτό το έτος δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη και θα κρατάτε λογαριασμό για τα πάντα. Η αυστηρότητα θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες επενδύσεις ή συμφωνίες. Καθώς περνούν οι μήνες, η κατάστασή σας σταθεροποιείται και εξελίσσεται θετικά.
ν

Αισθηματικά

Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε όλες οι σχέσεις που θα κάνετε φέτος (επαγγελματικές και προσωπικές) θα έχουν τη μαγική σφραγίδα του. Με όσους συνεργαστείτε δεν θα θέλουν τίποτα αλλά από το καλύτερο για εσάς και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό που θέλετε περισσότερο.
Στα θέματα της καρδιάς, το 2019 θα είναι ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας και αν είστε ελεύθεροι, ο Δίας θα φέρει τον έρωτα της ζωής σας. Το καλοκαίρι είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος. Κάνε μια ευχή!
ν

Ζωτικότητα

Ολόκληρο το έτος θα είστε ενεργητικοί, γεμάτοι ζωντάνια, διαισθητικοί και αισιόδοξοι. Οι όποιες διακυμάνσεις μέσα στο 2019 θα ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία.
Είναι μια σημαντική χρονιά γιατί θα ανακτήσετε όλα όσα έχετε χάσει στον επαγγελματικό ή τον οικονομικό τομέα.
ν

 


Translate this post