Αιγόκερως: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Αιγόκερως και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Πείτε “ναι” στην αγάπη

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι ένα μεταβατικό έτος, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου Δεκαήμερου. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε ένα από τα μεγάλα σταυροδρόμια της ζωής. Θα χρειαστεί να επιλέξετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Οι Αιγόκεροι του 1ου Δεκαήμερου θα κάνουν τη νέα χρονιά την επανάστασή τους, οι Αιγόκεροι του 2ου Δεκαήμερου θα ξεκινήσουν την άνοιξη κάποιες νέες δραστηριότητες και δράσεις που θα αποδώσουν το 2020, ενώ οι του 3ου Δεκαήμερου θα βρεθούν σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσουν ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Αιγόκερους

Τον Φεβρουάριο, οι συναλλαγές σας με τρίτους θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να εδραιώσετε μια σχέση και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Τον Αύγουστο θα αποδεχτείτε ή θα απορρίψετε κάποιες αλλαγές. Τον Σεπτέμβριο, ξεκινάτε έναν νέο κύκλο.
ν

Εργασία

Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε την κατάστασή σας. Σε πρώτη φάση, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε βάθος σε μια νέα γνωριμία, ή να κάνετε απολογισμό των προσδοκιών σας. Εφέτος θα καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να εξελίξετε και να μεταμορφώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση.
ν

Οικονομικά

Γενικά το 2019 θα είναι ένα καλό έτος. Θα διαχειρίζεστε τέλεια τα οικονομικά σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε χρυσές δουλειές με ό,τι κι αν ασχοληθείτε.
ν

Αισθηματικά

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να επηρεάζει στο ζώδιό σας όλο το χρόνο μαζί με τον Πλούτωνα, βοηθώντας σας να διαγράψετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε κάτι εντελώς νέο που θα ταιριάζει περισσότερο στον προσωπικό σας χαρακτήρα και ψυχοσύνθεση. Η αρχή θα γίνει με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 5 Ιανουαρίου.
Τα ζευγάρια θα θελήσουν να μην ξαναζήσουν τα ίδια πράγματα όπως το 2018, θα πάρουν αποφάσεις και θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα.
Οι ελεύθεροι θα ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους, ύστερα από μια συνάντηση που θα έχουν την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης, στις 16-17 Ιουλίου, ή στην αντίστοιχη ηλιακή στις 26 Δεκεμβρίου.
ν

Ζωτικότητα

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ανακτήσετε τη ζωτικότητά σας ύστερα από κάποιες περιόδους κόπωσης. Έχετε γερό οργανισμό, ισχυρές αντιστάσεις και θα ξεπεράσετε τα πάντα.
ν

 


Translate this post