Μόλις η μητέρα γύρισε την πλάτη της συνέβη το απίστευτο

Κατηγορία Παιδί & Γονείς, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη, μόλις μια μητέρα δύο παιδιών γύρισε για μια στιγμή την πλάτη της στο ένα από αυτά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανοίγοντας την πόρτα του γκαράζ, η μητέρα γύρισε για να πάρει αγκαλιά το παιδί της που περίμενε στο καροτσάκι. Image: Supplied

ν

ΕΙΝΑΙ εκπληκτικό τι μπορεί να συμβεί αν πάρεις έστω και για μια στιγμή τα μάτια σου από το παιδί σου.
Μια μητέρα λαχτάρησε όταν έστρεψε την πλάτη της για να πάρει το μωρό από το καροτσάκι και γυρίζοντας ανακάλυψε ότι το 3 ετών κοριτσάκι της κρεμόταν από την πόρτα του γκαράζ!
Στο βίντεο που έγινε viral στο YouTube, μπορείτε να δείτε τη γυναίκα –η οποία επέστρεψε σπίτι της ύστερα από μια βόλτα με τα δύο παιδιά και το σκύλο της– να πηγαίνει με το κοριτσάκι αγκαλιά στην αυτόματη πόρτα του γκαράζ για να την ανοίξει.
Καθυστερεί μέχρι να βρει τον διακόπτη που ανοίγει την πόρτα, ενώ το άλλο παιδί, μαζί με τον σκύλο, περιμένουν υπομονετικά να τους ανοίξει για να μπουν μέσα.
Αφήνοντας το κοριτσάκι κάτω, στρέφεται προς το καρότσι για να πάρει το μωρό αγκαλιά.
Στο μεταξύ η πόρτα του γκαράζ αρχίζει να ανοίγει.
Η μητέρα, έχοντας στραμμένη την πλάτη της, δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει.
Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

ν

ν

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Τέξας. Η μητέρα είναι η Erica Dilley από το Frisco του Τέξας και επέστρεφε από μια βόλτα με τα δύο παιδιά. Άφησε την 3χρονη Αλεξάνδρα κάτω και γύρισε να πάρει την άλλη κόρη της, όταν η Αλεξάνδρα πιάστηκε από την πόρτα του γκαράζ και άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος.
Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, η μικρή Αλεξάνδρα κρεμόταν από ύψος 2 και πλέον μέτρων. Το κοριτσάκι δεν έπαθε τελικά τίποτα, θα μπορούσε όμως να είχε χτυπήσει άσχημα.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, στις 22 Οκτωβρίου μια κοινωνική λειτουργός, η Heidi Chalkley, ηλικίας 40 ετών, χτύπησε θανάσιμα από μια αυτόματη πόρτα γκαράζ στο Κέμπριτζ όπου κατοικούσε.
Η φίλη της, Susan Gilmore, παρακολουθούσε με τρόμο ανήμπορη, καθώς η Heidi παγιδεύτηκε, σηκώθηκε ένα μέτρο από το πάτωμα, και έπεσε πάνω στο τσιμεντένιο δάπεδο. Το κοριτσάκι στο Τέξας είχε κάποιον άγγελο.
ν

Μητέρα και κόρη προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα του γκαράζ. Image: Supplied
ν

Η πόρτα αρχίζει να ανοίγει και η μητέρα αφήνοντας το κοριτσάκι στρέφεται προς το μωρό στο καρότσι που περιμένει υπομονετικά. Image: Supplied
ν

Καθώς η μητέρα σκύβει να σηκώσει το μωρό, το κοριτσάκι που έχει πιαστεί από την πόρτα του γκαράζ χάνει την επαφή με το έδαφος. Image: Supplied
ν

Έχουν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα και το κοριτσάκι βρίσκεται κρεμασμένο σε μεγάλο ύψος. Image: Supplied
ν

Τελικά η μητέρα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και τρέχει να σώσει την κορούλα της. Image: Supplied
ν

Τέλος καλό, όλα καλά. Με το ένα παιδί αγκαλιά, η μητέρα γραπώνει με το άλλο το κοριτσάκι της και το ξεσκαλώνει από την πόρτα. Image: Supplied
ν

 


Translate this post