Τι κάνει η Μελάνια όταν φεύγει ο Ντόναλντ από τον Λευκό Οίκο;

Κατηγορία NEWS, Music Corner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σύμφωνα με τον ράπερ T.I. η Μελάνια κάνει αισθησιακό στριπτίζ συνοδεία μουσικής στο Οβάλ Γραφείο και ποιος ξέρει τι άλλο!

Η Μελάνια Τραμπ –ή κάποια που της μοιάζει– γδύνεται στο νέο μουσικό βίντεο του ράπερ T.I. Photo: T.I. Πηγή: Supplied

ν

Η ΣΩΣΙΑΣ της Μελάνια Τραμπ έχει απογειώσει το νέο μουσικό βίντεο του ράπερ T.I. καθώς παρουσιάζεται να κάνει στριπτίζ μέσα στο Οβάλ Γραφείο!
Ο ράπερ T.I., κατά κόσμον Κλίφορντ Τζότζεφ Χάρις Τζούνιορ (Clifford Joseph Harris Jr.), γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1980, κάθεται μεγαλοπρεπώς στην καρέκλα του προέδρου και ανάβει πούρο, ενώ η σωσίας της Μελάνια, βγάζοντας το ρούχο που φοράει –αντίγραφο ενός πανωφοριού της Μελάνια– σκαρφαλώνει πάνω στο έπιπλο του γραφείου, λέγοντας: «Δεν με νοιάζει τι ακριβώς κάνεις».

ν

ν

Η φράση «Δεν με νοιάζει τι ακριβώς κάνεις» ήταν γραμμένη σ’ ένα επανωφόρι της Μελάνια όταν συναντήθηκε με παιδιά μεταναστών στο Τέξας τον Ιούνιο.
Η εκπρόσωπος της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, ζήτησε από τους Αμερικανούς να μποϋκοτάρουν το βίντεο.
ν

Αριστερά, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ με το επίμαχο επανωφόρι. Δεξιά, η σωσίας της Μελάνια στο μουσικό βίντεο του T.I. Πηγή: Supplied
ν

Πολλοί θεωρούν υπερβολική την κίνηση αυτή –ομολογουμένως ευφυή– του ράπερ T.I.
Το συγκεκριμένο μουσικό βίντεο αποτελεί μέρος του νέου άλμπουμ “Dime Trap” του Αμερικανού ράπερ και ηθοποιού.
Το βίντεο κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά τη δήλωση της κας Τραμπ ότι έχει υποστεί μπούλινγκ περισσότερο από κάθε άλλο πρόσωπο στον κόσμο.
Την περασμένη εβδομάδα η Μελάνια επισκέφθηκε την Αίγυπτο και τις πυραμίδες της Γκίζας, όπου αποκάλυψε ότι συχνά λέει στον σύζυγό της να σταματήσει το tweeting. «Δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που γράφει και του το λέω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ίσως η πρώτη κυρία να είχε υπόψη της τη δήλωση του Politico, ότι όπως αποκάλυψε μια μελέτη, «ο Ντόναλντ Τραμπ ψεύδεται κάθε πέντε λεπτά».

ν

ν

 


Translate this post