Η Google αποκάλυψε το hardware της επόμενης χρονιάς

Κατηγορία NEWS, Τεχνολογία, Καινοτομίες

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που παρουσίασε η Google είναι το κινητό τηλέφωνο Pixel 3, ένα tablet με λειτουργικό Chrome OS, που ονομάζεται Pixel Slate, και μια οθόνη βοηθό για τις νοικοκυρές που ονομάζεται Home Hub.

Pixel Slate: το tablet με λειτουργικό σύστημα Chrome OS που έχει την ισχύ laptop. Πηγή: Google

ν

Η GOOGLE πάντα πρωτοτυπεί. Παρά τις διαρροές που υπήρχαν τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, κατάφερε την Τρίτη το πρωί στη Νέα Υόρκη να παρουσιάσει μερικές εκπλήξεις. Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες είναι και το tablet με λειτουργικό σύστημα Chrome OS, που ονομάζεται Pixel Slate και δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα ισχυρό laptop.
ν

Pixel Slate

Το Pixel Slate είναι ένα καινοτόμο tablet που αποτελείται από τρία τεμάχια που μπορεί κάποιος να αγοράσει χωριστά: το ίδιο το tablet, που κοστίζει 599 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στα τέλος του έτους, το πληκτρολόγιο που το μεταμορφώνει σε laptop και κοστίζει 199 δολάρια, και ένα στυλό που κοστίζει 99 δολάρια.
Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται για tablet Android. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Pixel Slate είναι για μια ζωή.
Να σημειωθεί επίσης ότι η οθόνη έχει 293 pixels ανά ίντσα.
ν

Το Pixel Slate με το νέο στυλό. Πηγή: Google
ν

Το πληκτρολόγιο συνδέεται με την οθόνη μαγνητικά, χωρίς τη μεσολάβηση καλωδίων. Όπως το smartphone της Google, έτσι και το Pixel Slate μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή του κατόχου του, ενώ διαθέτει το Titan Security system, που χρησιμοποιεί η Google διεθνώς για προστασία, συν ένα εξαιρετικό λογισμό για την επεξεργασία φωτογραφιών.
ν

Το πληκτρολόγιο του Pixel Slate έχει κυκλικά πλήκτρα. Πηγή: Google
ν

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Pixel Slate είναι πιο ισχυρό από το Surface Pro της Microsoft και το iPad Pro της Apple. Μπορεί να διεκπεραιώσει βαριές δουλειές στο γραφείο, ενώ το βράδυ στο σπίτι μετατρέπεται σε home theater που μπορείς να το ακουμπήσεις στα πόδια σου.

ν

ν

Τα highlights από την επίδειξη που έγινε την Τρίτη στη Νέα Υόρκη όλων των νέων προϊόντων της Google – Pixel 3, Home Hub, Pixel Slate κτλ.

ν

ν

 


Translate this post