Διακοσμητικά αγάλματα για ένα γαλήνιο σπίτι

Κατηγορία MAGAZINE, Wellbeing

WELLBEING

Posted by Youmagazine Staff

 

Φτιάξτε ένα πνευματικό καταφύγιο στο σπίτι σας με τη βοήθεια ελληνικών και ινδουιστικών αγαλμάτων. Δείτε μια συλλογή από υπέροχα αγάλματα που δίνουν ιερότητα στο χώρο.

Μπρούτζινο άγαλμα του Κρίσνα και της γυναίκας του, Ράντα με πλαίσιο και καμπανούλα. Το ιερό ζευγάρι είναι ένα σύμβολο αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ζούμε σε ένα χάος. Η πολυκοσμία, οι δύσκολοι άνθρωποι που συναντάμε, ο μεγάλος φόρτος εργασίας, οι προκλήσεις στις σχέσεις μας, όλα αυτά μπορούν να καταστρέψουν την ησυχία μας και να χαλάσουν τη διάθεσή μας.
Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το καθημερινό αυτό βάσανο; Κάνοντας το σπίτι μας ή το χώρο εργασίας μας πιο γαλήνιο.

 


Οι απεικονίσεις των θεών και τα αντίγραφα των αρχαίων αγαλμάτων της ελληνικής και της ινδουιστικής παράδοσης έχουν αυτή τη δύναμη και μπορούν να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα, αλλά και τη διάθεσή μας.
ν


Η πνευματικότητα που αναδύουν καθαρίζει την ενέργεια του χώρου και αναζωογονεί το μυαλό μας. Το σπίτι μας μεταμορφώνεται σε ένα πνευματικό καταφύγιο.

 


Εδώ, σας προτείνουμε μερικά υπέροχα αγάλματα αρχαίων Θεών που θα σας χαρίσουν αυτή τη μοναδική αίσθηση της ομορφιάς μαζί με την πνευματικότητα.

 

Ξυλόγλυπτα αγάλματα με το θεϊκό Ράμα, τη γυναίκα του Σίτα, τον αδελφό του Λάκσμανα και τον πιστό πίθηκο Χάνουμαν. Είναι οι ήρωες του ινδικού έπους Ραμάγιανα, που υμνεί την πίστη στο Θεό.

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερα αγάλματα και είδη διακόσμησης επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο Αιώνιος Ηνίοχος, Σόλωνος 97, τηλ. 210-3830920.

 


Translate this post