Μυστικά ομορφιάς από μια 20άρα που είναι 40 ετών

Κατηγορία Μακροβιοτική

ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα, που φαίνεται νεώτερη κατά είκοσι και πλέον χρόνια από την ηλικία της, αποκαλύπτει τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης.

Βλέποντάς την πολλοί βάζουν στοίχημα ότι είναι μεταξύ 18 και 23 ετών. Όμως η Lure Hsu από την Ταϊβάν είναι αισίως 43 ετών! Πηγή: Instagram

v

ΛΕΝΕ ότι οι σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρες, θέλοντας με αυτό να δείξουν τις γυναίκες που ενώ διατηρούν τη φρεσκάδα και την ομορφιά τους διαθέτουν και εμπειρία της ηλικίας τους. Όμως με τη Lure Hsu (Λούρε Τσιου) κανείς μπερδεύεται. Είναι 18 ή 23 ετών; Γιατί δεν φαίνεται για παραπάνω. Κι όμως η έφηβη εμφανισιακά κοπέλα στην πραγματικότητα είναι 43 ετών!
Φαίνεται πως δεν έχει απλώς νικήσει το χρόνο, αλλά έχει ανακαλύψει την πηγή της αιώνιας νεότητας. Ποιο είναι άραγε το μυστικό της;
Μήπως το γάλα σόγιας, το οποίο πίνουν εν αφθονία οι γυναίκες της Άπω Ανατολής;
Η Ταϊβανέζα σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων δεν έχει καμία αντίρρηση να αποκαλύψει πώς φροντίζει την επιδερμίδα της ή τη δίαιτα που ακολουθεί.
ν

ν

Ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της είναι η ενυδάτωση. «Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Στην πραγματικότητα, η γήρανση, οι λεπτές ρυτίδες και τα άλλα δερματικά προβλήματα μπορούν να μειωθούν με την ενυδάτωση», λέει η Λούρε, προσθέτοντας πως τα καλλυντικά πρέπει να είναι φυτικά.
«Επιπλέον, για να έχετε υγιές δέρμα σημαντικό ρόλο παίζει ο ήλιος, χωρίς όμως να εκτίθεστε πολλή ώρα σε αυτόν γιατί προκαλεί βλάβες στο δέρμα και τους ιστούς – ειδικά το καλοκαίρι. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας ένα καλό αντηλιακό».
Μέχρι εδώ καλά, αλλά τίποτα το πρωτοποριακό ακόμη.
ν

ν

Συνεχίζοντας, η Λούρε λέει ότι η υγιεινή διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα μιας καλής ζωής. Η ίδια καταναλώνει πολύ νερό, πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη και γενικά αποφεύγει τα ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά. Προσθέτει επίσης ότι τρώει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Όσον αφορά το κρέας, τρώει πολύ αραιά και σε μικρές ποσότητες, το συνδυάζει πάντα με φυτικές ίνες, ενώ αποφεύγει τα λιπαρά. Από το κόκκινο κρέας προτιμάει το ψάρι. Όσο για την άσκηση, αυτή αποτελεί κομμάτι της ζωή της, χωρίς όμως υπερβολές.
Και πάλι, τίποτα που δεν έχουμε ακούσει πριν.
ν

ν

Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι τα «μυστικά» της, δηλαδή μια μέση οδός χωρίς ελλείψεις ή υπερβολές – αντηλιακό, τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή. Φαίνεται κοινότοπο αλλά δουλεύει.
Εκτός και αν το μυστικό της νεότητάς της κρύβεται στα γονίδια που κληρονόμησε από την οικογένειά της, αν κοιτάξουμε τη φωτογραφία που την εμφανίζει μαζί με τις αδελφές της Σάρον (36 ετών, ηθοποιό) και Φέι Φέι (41 ετών).
Πρόσφατα οι επιστήμονες ανακάλυψαν το γονίδιο της «νεότητας». Η παρουσία αυτού του γονιδίου, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να μοιάζουν μέχρι και 10 χρόνια νεότεροι, από την πραγματική τους ηλικία.
Τα γονίδια εντάσσονται σε επτά κατηγορίες, οι οποίες επηρεάζουν τομείς, όπως η επιδιόρθωση του DNA και η απόδοση της επιδερμίδας ενάντια σε επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Σε μια τέτοια περίπτωση, η Λούρε πρέπει να έχει δύο γονίδια «νεότητας».
ν

ν

ν

v

 


Translate this post