Ένα διασκεδαστικό βίντεο από τον «βασιλικό γάμο»

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Youmagazine Newsroom

 

Το βίντεο παρωδία του «βασιλικού γάμου» με πρωταγωνιστές μάλιστα τον Χάρι και τη Μέγκαν αυτοπροσώπως, έγινε όπως αναμενόταν viral.

ν

ΑΥΤΟ που ξεχώρισε στην γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ ήταν οι ψιθυριστές κουβέντες μεταξύ τους, όπως και με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.
Αν ήσασταν ανάμεσα σε αυτούς που αναρωτιούνταν τι έλεγαν τόσες ώρες, μπορείτε να ησυχάσετε. Ένας αναγνώστης χειλιών μπόρεσε και «διάβασε» τι έλεγε το ζεύγος και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό “Bad Lip Reading” στο YouTube, όπου έγινε αμέσως viral.
Μέχρι στιγμής έχουν δει το βίντεο του γάμου που έγινε το περασμένο Σάββατο πάνω από 3.300.000 χρήστες.
Το βίντεο αρχίζει με τον αδελφό του γαμπρού, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, να ρωτά τον Χάρι αν θυμάται πόσα άγρια ζώα έχει σκοτώσει στη ζωή του. Ο Χάρι λέει ότι ήταν πάρα πολλά για να θυμάται αριθμό, συμπληρώνοντας αμέσως μετά: «1.693».
Ο Ουίλιαμ τον ρωτά αν θυμάται τι είδους άγρια ζώα ήταν.
«Καμηλοπαρδάλεις» απαντά ο Χάρι.
Στη διάρκεια της τελετής ο Χάρι ρωτά κάπως ξεκάρφωτα τη Μέγκαν αν χρειάζεται ένα στυλό.
«Τι να το κάνω;» ρωτά εκείνη, ενώ όταν στέκονται μπροστά στον ιερέα, εκείνος τους ρωτά όχι αν δέχονται ως σύζυγο ο ένας τον άλλον, αλλά ποιον από τους ήρωες των βιβλίων του Χάρι Πότερ προτιμούν. Ακολουθούν και άλλα πολλά.
(Για μεγαλύτερη κατανόηση των λεγομένων, ενεργοποιήστε τους αγγλικούς υπότιτλους του βίντεο).
ν

ν

 


Translate this post