Εκπληκτική διαφήμιση Jumbo με Παναγιώτη Ψωμιάδη

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Youmagazine Newsroom

 

Εκπληκτική παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ως Ζορό σε μια ακόμη ανατρεπτική διαφήμιση των Jumbo.

Το βέβαιο είναι ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει φλέβα κωμικού ηθοποιού. Πηγή: Youtube
ν

ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η νέα ανατρεπτική διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo με πρωταγωνιστή των πρώην βουλευτή της ΝΔ και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος όχι μόνο διαθέτει χιούμορ, αλλά έχει και φλέβα κωμικού ηθοποιού.
Στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καλείται να σώσει τις Απόκριες. Η εταιρία αναφέρει ευθαρσώς «Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες; Μα φυσικά ο Μασκοφόρος Εκδικητής… της καρδιάς μας! Η επιστροφή του θρυλικού Ζορό… μέσα από το πιο σουρεαλο-νομαρχιακο-αποκριάτικο σκηνικό!».
Χαρακτηριστική είναι η μουσική υπόκρουση του διαφημιστικού τρέιλερ που παραπέμπει στο παλιό ύμνο του κόμματος της ΝΔ επί εποχής Κώστα Καραμανλή.
Ο ίδιος ο Ψωμιάδης, αφού εξήγησε ότι δέχτηκε να παίξει στη διαφήμιση για οικονομικούς λόγους, απάντησες στους επικριτές του, λέγοντας ότι μπορεί να ντύνεται Ζορό, αλλά δεν φοράει τη μάσκα της υποκρισίας όπως πολλοί συνάδελφοί του.
«Είμαι αυτός που είμαι. Άλλοι είναι οι ψεύτες και οι απατεώνες. Είδατε κανέναν βουλευτή να βγαίνει και να μιλάει ευθαρσώς υποστηρίζοντας την ιστορικότητα και το όνομα της Μακεδονίας;»
Όσο για τον παλιό ύμνο της ΝΔ που είχε γράψει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, είπε ότι του θύμισε τα παλιά χρόνια όπου υπήρχε μια γενιά που έσφυζε από νιάτα και σφρίγος. «Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί είναι νερουλιασμένοι 45ντάρηδες που κρύβουν την παθητικότητά τους πίσω από τη μάσκα της σοβαροφάνειας».

ν

ν

 


Translate this post