«Έχω κάνει έρωτα με είκοσι φαντάσματα» (vid)

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον 20 φαντάσματα, λέει ότι τα προτιμά από τους άνδρες.

Η γυναίκα με το ψευδώνυμο Amethyst Realm. Πηγή: This Morning / YouTube
ν

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ με το ψευδώνυμο Amethyst Realm (Η Χώρα με τους Αμέθυστους), που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει έρωτα με πάνω από 20 φαντάσματα, λέει ότι τα προτιμά από τους άνδρες με σάρκα και οστά.
Η Amethyst Realm, μια 27χρονη σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης, βγήκε στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή “This Morning” για να μιλήσει για τις σεξουαλικές εμπειρίες που είχε με πνεύματα!
Δήλωσε μάλιστα πως είναι τόσο ικανοποιημένη, ώστε δεν πρόκειται να επιστρέψει στον σαρκικό έρωτα με τους άνδρες.
Όπως είπε, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι την εγκατέλειψε ο παιδικός της έρωτας, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη, όταν πριν από δέκα χρόνια την έπιασε στο κρεβάτι με έναν άλλο άνδρα… αλλά ο άλλος άνδρας ήταν στην πραγματικότητα ένα φάντασμα!
Από τότε η Amethyst Realm έχει πάει με περισσότερους από είκοσι πνευματικούς εραστές, η δε σεξουαλική εμπειρία είναι τόσο έντονη που ποτέ δεν πρόκειται να επιστρέψει πίσω στους φυσικούς εραστές.
Η πρώτη της εμπειρία συνέβη πριν από δώδεκα, όταν πήγε σ’ ένα καινούριο σπίτι. Εκεί αισθάνθηκε την παρουσία μιας παράξενης οντότητας.
«Αρχικά ήταν ένα είδος ενέργειας, κατόπιν όμως απέκτησε φυσική υπόσταση. Ένιωθα την πίεση στους μηρούς μου και την αναπνοή του στο λαιμό μου», είπε στη Χόλι και στον Φίλιπ, τους παρουσιαστές της εκπομπής.
«Το βασικό είναι ότι ένιωθα ασφαλής. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο παρά μόνο έντονος ερωτισμός. Μπορείς να το νιώσεις. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Είναι σαν να ζεις ένα όνειρο, μόνο που το όνειρο είναι απολύτως αληθινό. Υπάρχει φυσική πίεση αλλά και έλλειψη βαρύτητας, υπάρχει μια φυσική αναπνοή που σε χαϊδεύει, υπάρχει η ερωτική ενέργεια. Είναι πιο πραγματικό από το φυσικό σεξ».
Οι φασματικοί εραστές της είναι πολλοί και καθώς δεν έχει πάθει κανένα κακό, έχει αρχίσει να εξετάζει ακόμη και την πιθανότητα να μείνει έγκυος από έναν από τους αόρατους αυτούς εραστές.

ν


ν

 


Translate this post