ΤΕΣΤ: Αναπτύξτε τις ψυχικές σας δυνάμεις

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, MAGAZINE, Ψυχικές δυνάμεις

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η διαίσθηση είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα που διαθέτει ο άνθρωπος για να διαγνώσει το μέλλον και να προφυλαχτεί από τους κινδύνους. Πόσοι όμως από εμάς τη χρησιμοποιούμε συνειδητά;

ν

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ διαθέτει τέσσερις ψυχικές δυνάμεις: α) των συναισθημάτων, β) της προφητείας, γ) της διακοής και δ) της διόρασης. Μπορούμε επομένως να μάθουμε να εστιάζουμε στους τομείς αυτούς για να ενισχύσουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες. Όταν αρχίσουμε να το κάνουμε πράξη, θα ανακαλύψουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη έφεση σε μια ή δύο από τις τέσσερις αυτές υπερ-αισθήσεις. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποια ή ποιες είναι, για να μπορούμε να “ακούμε” καλύτερα τη διαίσθησή μας. Αλλά και να μην ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις που έχουμε για καλό σκοπό και όχι για να βλάψουμε άλλους.
Ξεκινήστε κάνοντας το τεστ που ακολουθεί για να μάθετε με ποιες ψυχικές ικανότητες είστε προικισμένοι. Όλοι οι άνθρωποι τις έχουν εν δυνάμει, στους περισσότερους όμως βρίσκονται σε υπνώτουσα κατάσταση. Η ενδυνάμωση και η ενσυνείδητη χρήση τους έρχονται με την άσκηση και τον καιρό.

Το τεστ που ακολουθεί έχει οκτώ ερωτήσεις και κάθε θετική απάντηση ισοδυναμεί με ένα βαθμό. Αν έχετε έστω και ένα βαθμό, τότε διαθέτετε διαισθητικές ικανότητες.
ν

ΤΕΣΤ

  1. Έχετε αντιληφθεί ποτέ τα αισθήματα των άλλων, χωρίς να σας έχουν πει οι ίδιοι τίποτα;
  2. Αισθάνεστε ποτέ ότι “ξέρετε” κάτι απλώς και μόνο από διαίσθηση;
  3. Σας έχει έρθει ποτέ η εικόνα στο μυαλό από κάτι που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον;
  4. Έχετε αισθανθεί ποτέ σίγουροι για κάτι, προτού το επιβεβαιώσουν οι άλλοι γύρω σας;
  5. Μπορείτε να καταλάβετε τι σκέπτονται βαθύτερα οι άλλοι από αυτά που δεν λένε;
  6. Έχετε “ακούσει” ποτέ τις σκέψεις των άλλων ή το τηλέφωνο προτού αυτό χτυπήσει;
  7. Έχετε ποτέ διαισθανθεί έναν κίνδυνο ή έχετε “δει” εικόνες στο μυαλό σας από ένα επικείμενο ατύχημα ή δυσάρεστο συμβάν;
  8. Μπορείτε να οραματιστείτε τη λύση σε ένα πρόβλημα;

Έχοντας πιστοποιήσει ότι διαθέτετε διαισθητικές ικανότητες, συνεχίστε με την ανάλυση που ακολουθεί για να εξακριβώσετε τον ιδιαίτερο τύπο στον οποίο ανήκετε.
ν

ν

Συγκινησιακός τύπος

Το συναίσθημα είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να διαισθανθούμε κάτι. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε μια κατάσταση. Είναι αυτή η αίσθηση που δημιουργείται μέσα μας, η οποία μπορεί να είναι και σαν ενόχληση που μας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα πάντα γύρω μας, άνθρωποι, μέρη και αντικείμενα, εκπέμπουν σε μόνιμη βάση κύματα ενέργειας ή αλλιώς δονήσεις. Το σώμα μας είναι σαν μια φυσική κεραία που «πιάνει» τα κύματα αυτά και τα καταγράφει σαν εσωτερικές αισθήσεις. Το σημείο συγκέντρωσης του τύπου αυτού είναι το μπροστινό μέρος του σώματος, από την κορυφή του διαφράγματος έως την περιοχή κάτω από τον ομφάλιο λώρο (κέντρο ηλιακού πλέγματος).
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανεπτυγμένο αυτόν τον τύπο διαίσθησης, στους πιο προχωρημένους εκφράζεται με τη μορφή της τηλεπάθειας, ακόμη και με τη μετακίνηση στο χώρο με το αστρικό ή αιθερικό σώμα.
ν

Προφητικός τύπος

Η αίσθηση ότι “γνωρίζουμε” κάτι μπορεί να είναι φευγαλέα, αλλά από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα τέτοιο μήνυμα, η επίγνωση της γνώσης αυτής είναι βαθιά και ακλόνητη. Οι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει τις διαισθητικές τους ικανότητες λειτουργούν σε ένα αφυπνισμένο επίπεδο. Είναι εξαιρετικοί στο να αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή εμπόδια και μπορούν να διαισθανθούν με έναν απολύτως φυσικό τρόπο τι πρέπει να κάνουν και πότε. Είναι καινοτόμοι και ιδιαίτερα δημιουργικοί. Το σημείο συγκέντρωσης του τύπου αυτού είναι η κορυφή της κεφαλής (έβδομο κέντρο). Η ενόραση έρχεται από την περιοχή πάνω από το κεφάλι και εισέρχεται στο κέντρο του κεφαλιού, στον νευρικό κόμβο που συνδέει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου.
ν

Διακουστικός τύπος

Η διακοή πραγματοποιείται με τη μορφή λέξεων, φράσεων και εσωτερικού διαλόγου. Ακόμη κι ένα τραγούδι μπορεί να μεταφέρει ένα μήνυμα ή μια προειδοποίηση με τη μορφή λέξεων. Οι διακουστικοί τύποι μπορούν να το καταλάβουν όταν κάποιος τους λέει ψέματα και μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες με σαφήνεια και ευκρίνεια. Το σημείο συγκέντρωσης του τύπου αυτού βρίσκεται και στις δύο πλευρές του κεφαλιού, λίγο πιο πάνω από τα αφτιά, στους κροταφικούς λοβούς.
Η ικανότητα αυτή –έμφυτη ή αποκτημένη μέσω ειδικής εκπαίδευσης– επιτρέπει σε κάποιον να ακούει όλα όσα λέγονται σε οποιαδήποτε απόσταση.
ν

Διορατικός τύπος

Η ικανότητα να “βλέπουμε” εικόνες, όπως μια ημερομηνία ή το ενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου, ανήκει στην κατηγορία της διόρασης. Όταν τα μάτια είναι κλειστά, τείνουμε να μεταφέρουμε το οπτικό μας πεδίο προς τα πάνω, στο κέντρο του μετώπου. Οι διορατικοί μπορούν να “δουν” με αυτό τον τρόπο και να αντιληφθούν εγκαίρως τι συμβαίνει όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι εξαιρετικοί στην οργάνωση και στο σχεδιασμό και έχουν πολύ καλή αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Το σημείο συγκέντρωσης του τύπου αυτού είναι το Τρίτο Μάτι στο κέντρο του μετώπου (κέντρο Άτζνα).
Αυτό είναι το λεγόμενο εσωτερικό ή πνευματικό μάτι. Όπως όμως χρησιμοποιείται σήμερα, είναι ένας ασαφής και αφελής όρος που περιλαμβάνει το εύκολο μάντεμα που οφείλεται στη φυσική εξυπνάδα ή την ενστικτώδη διαίσθηση. Η αληθινή διόραση σημαίνει την ικανότητα να βλέπει κανείς μέσα από την πυκνή ύλη (αφού αυτή εξαφανίζεται κατά βούληση μπροστά στο πνευματικό μάτι του ενορατικού) και άσχετα από τον χρόνο (παρελθόν, παρόν και μέλλον) ή την απόσταση.
ν

© 2017 Youmagazine.gr

 


Translate this post