Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ: ο πιο σέξι τενίστας στον κόσμο

Κατηγορία Πρόσωπα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Πρώτη δημ. 20 Αυγ. 2017 18:28

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μιλά για το τένις, τη διάκρισή του στον τελικό του Σινσινάτι, αλλά και τη φήμη που απέκτησε σαν ο πιο σέξι τενίστας στον κόσμο.


ν
v
Ο ΓΚΡΙΓΚΟΡ Ντιμιτρόφ προκρίθηκε στο τουρνουά τένις ATP Masters, αλλά οι φιλοφρονήσεις που έλαβε μετά τη νίκη του απέναντι στον Τζον Ίσνερ δεν περιορίστηκαν μόνο στην ποιότητα του παιχνιδιού του.
Ο Ντίμιτροφ, ο οποίος έχει συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν με αστέρια του τένις, όπως την Μαρία Σαράποβα και την Σερένα Γουίλιαμς, καθώς και την  τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ των Pussycat Dolls, θεωρείται εδώ και καιρό ένας από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο.
Ένας από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Βουλγαρία μετά το παιχνίδι δεν δίστασε να τον ρωτήσει σχετικά.

v

Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ σε μια άλλη ζωή θα ήταν μοντέλο. Πηγή: Instagram
v

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι ο πιο όμορφος άνδρας στο τουρνουά, ίσως ο πιο όμορφος τενίστας που υπήρξε ποτέ”, ανέφερε ο δημοσιογράφος. “Εσύ ποιος θεωρείς ότι είναι ο πιο όμορφος τενίστας του τουρνουά; Αν είσαι εσύ, εντάξει, δεν χρειάζεται να απαντήσεις”.
Ο Ντιμιτρόφ δεν περίμενε μια τέτοια ερώτηση και αφού προσπάθησε να την αποφύγει τελικά απάντησε χαριτολογώντας: «Γίνεσαι πολύ γραφικός με αυτού του είδους τις ερωτήσεις».
“Φίλε, αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, έτσι δεν είναι; Ας μιλήσουμε για γυναίκες ή κάτι άλλο. Να μιλήσω για άντρες… με πιάνεις απροετοίμαστο¨.
Αλλά μόλις ο 26χρονος κατέληξε στην επιλογή του –τον Ισπανό Φελισιάνο Λόπεζ– έδωσε περισσότερες πληροφορίες από όσες θα περίμενε κανείς.

v

Missing you little chap!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) στις

v

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Φέλι” δήλωσε ο Ντιμιτρόφ. “Μου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος. Είναι γυμνασμένος και πολύ καλός, με τα μακριά μαλλιά και τα γένια του».
Και συνέχισε στο ίδιο στυλ: “Θα ήθελα να είχα τα πόδια του. Τις γάμπες του, φίλε. Είναι δυνατός. Κάθε φορά που πάμε προς τις ντουζιέρες του λέω “δείξε μου αυτές τις γάμπες ξανά” και αρχίζει να γελάει”.
Ο Ντιμιτρόφ (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε τον Ίσνερ με 7-6 (7-4) 7-6 (12-10) κλείνοντας έτσι μια θέση στον τελικό του Σινσινάτι.
Σήμερα θα παίξει με τον Νικ Κύργιο (Νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη), καθώς ο Ελληνο-αυστραλός νίκησε τον πρώην φιναλίστα Ντέιβιντ Φερέρ στον άλλο ημιτελικό. Ένας αγώνας που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Ντιμιτρόφ, που είχε αποκτήσει δύο τίτλους τους πρώτους μήνες του 2017, αλλά έκτοτε η απόδοσή του έπεσε, επιδιώκει τώρα να επανέλθει στο προσκήνιο.

v

Putting my agent to work // @chrisgmccormack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) στις

v

Μια εβδομάδα μετά την ήττα του στο Μόντρεαλ, ο 26χρονος φαίνεται να επανέκτησε τις δυνάμεις του και να ετοιμάζεται για την έναρξη του US Open που θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα από τη Δευτέρα. “Θέλω να έχω αυτούς τους σκληρούς αγώνες πριν από το τελευταίο Grand Slam του έτους” δήλωσε ο Ντιμιτρόφ.
ν

Μεγάλος νικητής ο Ντιμιτρόφ

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Νικ Κύργιος στον τελικό του τουρνουά Masters του Σινσινάτι που έγινε ξημερώματα Δευτέρας. Ο 22χρονος Ελληνο-αυστραλός τενίστας ηττήθηκε 2-0 σετ από τον ανώτερο Ντιμιτρόφ, ο οποίος και κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του.
Ο Κύργιος δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε στα προημιτελικά και στα ημιτελικά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Πάλεψε μόνο το δεύτερο σετ το οποίο και έχασε στην παράταση με 5-7. Στο πρώτο σετ ο Ελληνοαυστραλός ηττήθηκε με 3-6 στα game. Έτσι, κρατάει μόνο το γεγονός πως έφτασε για πρώτη φορά σε τελικό, κάτι αρκετά σημαντικό για την καριέρα του.
Δείτε στιγμιότυπα από τον τελικό μεταξύ του Κύργιος και του Ντιμιτρόφ.

ν

ν

 


Translate this post