Συνταγές για θεραπεία και προστασία από τον καρκίνο

Κατηγορία NEWS, Εναλλακτικές θεραπείες

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η εκπληκτική ιστορία μιας γυναίκας που θεραπεύτηκε από τον καρκίνο, με μια απλή συνταγή από το φαρμακείο της φύσης.

ν

ΜΙΑ γυναίκα από τη Βοσνία, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατάφερε να θεραπευτεί από τον καρκίνο με έναν πολύ απλό τρόπο. Η επιθυμία της λοιπόν ήταν να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο την απλή συνταγή που την απάλλαξε από την τυραννική ασθένεια.
Η συνταγή αυτή περιλαμβάνει δύο συστατικά: την πιπερόριζα (τζίντζερ) και το μέλι και είναι εξαιρετικά εύκολη. Η Βόσνια γυναίκα υποστηρίζει ότι, αυτό το πολύ εύκολο στην παρασκευή του μείγμα, την επανέφερε στη ζωή. Ενώ έπασχε από καρκίνο των ενδοκρινών αδένων, κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό της χωρίς χημειοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση, χάρη σ’ αυτό το γιατρικό.
Η συνταγή: Για να κάνετε τη συνταγή χρειάζεστε 2 μεγάλες ρίζες πιπερόριζας και 6 φλιτζάνια αγνό, βιολογικής καλλιέργειας, μέλι.
Καθαρίζετε την πιπερόριζα και την αλέθετε σε πολύ μικρά κομματάκια. Στη συνέχεια, ανακατεύετε τα κομμάτια της πιπερόριζας με το μέλι και βάζετε το μείγμα σε αεροστεγές δοχείο.
Καταναλώνετε 4 κουταλιές της σούπας μέσα στην ημέρα, σε καθημερινή βάση. Βεβαιωθείτε μόνο ότι δεν χρησιμοποιείτε μεταλλικό κουτάλι. Αντί γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό ή ξύλινο κουτάλι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της γυναίκας, θα μπορέσετε να δείτε καλυτέρευση μετά από τρεις ημέρες περίπου.
ν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


ν

Βότανα και μπαχαρικά κατά του καρκίνου

Σχετικές μελέτες έδειξαν ότι ο συνδυασμός των τριών αυτών συστατικών προλαμβάνει τον καρκίνο του παχέος εντέρου, του καρκίνου του προστάτη, του καρκίνου στον εγκέφαλο και του καρκίνου του μαστού.
Η συνταγή: Αναμίξτε 1/4 μιας κουταλιάς σούπας κουρκούμη με μισό κουταλάκι του γλυκού παρθένο ελαιόλαδο και μια πρέζα μαύρο πιπέρι. Συνδυάστε καλά τα τρία συστατικά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα σαν σάλτσα στη σαλάτα σας ή να το φάτε όπως είναι. Αν το βάλετε σε φαγητό, φροντίστε να το προσθέστε στο τέλος της διαδικασίας παρασκευής του. Έτσι, δεν χάνει καθόλου από την θρεπτική αξία του.
Εάν πρόκειται να το καταναλώσετε σκέτο, προσθέστε λίγο νερό για να αραιώσει και να μαλακώσει λίγο η γεύση του.
Η κουρκούμη είναι ένα κίτρινο μπαχαρικό με εντυπωσιακές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες είναι εξαιρετικά ισχυρές. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά φυσικά συστατικά όσον αφορά την καταπολέμηση φλεγμονών.
Μελέτες που έχουν γίνει έδειξαν ότι μια μικρή ποσότητα μαύρου πιπεριού εκτοξεύει στα ύψη τη δράση της κουρκουμίνης.
Το σκόρδο, η ρίγανη, το γαρίφαλο, το πιπέρι καγιέν, η κανέλα και το τζίντζερ έχουν αποδειχθεί ιδανικά για την καταπολέμηση του καρκίνου. Βάλτε τα στα γεύματά σας, ειδικά στις σαλάτες. Τα νωπά ακατέργαστα προϊόντα συνεργάζονται θαυμάσια με βότανα και μπαχαρικά. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός σκόρδου, ρίγανης και νωπών λαχανικών είναι πολύ πιο αποτελεσματικός απ’ ότι το σκόρδο ή η ρίγανη μόνα τους.
v

Πηγή: Organic Lifestyle

 


Translate this post