Πώς να βάλετε το παιδί σας στο αεροπλάνο (gif)

Κατηγορία NEWS, Παιδί & Γονείς

ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε πώς ένας έξυπνος πατέρας διασφαλίζει ότι το παιδί του θα είναι φρόνιμο μέσα στο αεροπλάνο καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Η πανέξυπνη ιδέα του πατέρα πριν από την πτήση. Image: Supplied
ν
ΤΑ ΜΙΚΡΑ παιδιά στις πτήσεις των αεροπλάνων είναι ένα πρόβλημα για όλους. Θέλουν να σηκωθούν για να τρέξουν, να παίξουν ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη σκανταλιά.
Από την άλλη πλευρά, κανείς επιβάτης δεν θέλει να καθίσει δίπλα σ’ ένα ενοχλητικό παιδί, αλλά και κανένας γονέας δεν θέλει να υποφέρει από τον δικό του απόγονο.
Με τα χρόνια οι γονείς έχουν δοκιμάσει πολλούς τρόπους στο ευαίσθητο θέμα των παιδιών τους και στο πώς θα καθίσουν φρόνιμα στη διάρκεια μιας πτήσης – από σακούλες με ζαχαρωτά για να ζητήσουν συγγνώμη από τους άλλους επιβάτες, μέχρι φάρμακα για το βήχα που φέρνουν υπνηλία, και διάφορες άλλες επινοήσεις με σκοπό να κρατήσουν τα μικρά παιδιά απασχολημένα.
Τα παιδιά ορισμένες φορές είναι τόσο ενοχλητικά, που μερικές αεροπορικές εταιρείες έχουν απαγορεύσει την παρουσία τους σε συγκεκριμένα τμήματα της καμπίνας.
Καμία όμως από τις μεθόδους δεν μπορεί να συγκριθεί σε ευφυΐα με τον απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο ένας πατέρας προετοίμασε το παιδί του πριν μπουν στο αεροπλάνο.
Όπως δείχνει η κάμερα του αεροδρομίου που κατέγραψε το περιστατικό, ο ευφυής γονιός πήγε το γιο του στην αρχή μιας κυλιόμενης σκάλας, με τα σκαλοπάτια να κατεβαίνουν, και, κρατώντας το παιδί, το έβαλε να περπατήσει στο πρώτο σκαλοπάτι σαν να έκανε διάδρομο.
Μετά από λίγη ώρα, το αγοράκι, όπως ήταν φυσικό, κουράστηκε και ήταν έτοιμο να κοιμηθεί.
Το σχετικό βίντεο στο Imgur έχει μέχρι τώρα πάνω από 4.500.000 θεάσεις!
ν

A true hero!

 


Translate this post