Έτερος Εγώ: μια ταινία με έμπνευση από… Πυθαγόρα

Κατηγορία Τέχνες

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Στις 19 Ιανουαρίου βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το ελληνικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

ν

ΕΝΑ μάλλον σπάνιο είδος ταινίας πρόκειται να δούμε τον Ιανουάριο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το «Έτερος Εγώ» είναι ένα ελληνικό θρίλερ που αναφέρεται σε μία σειρά εγκλημάτων με κοινό χαρακτηριστικό τους αρχαία ρητά του Πυθαγόρα.
Στην ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, ένας καθηγητής εγκληματολογίας, ο Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από πέντε φόνους στην σύγχρονη Αθήνα, οι οποίοι φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους.
Στην ταινία συμμετέχει ο δημοφιλής Γάλλος ηθοποιός Φρανσουά Κλουζέ (Οι Άθικτοι), καθώς και ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Μάνος Βακούσης και η Ιωάννα Κολλιοπούλου.
Η ταινία προβλήθηκε το Νοέμβριο στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιανουαρίου 2017, σε διανομή Feelgood.
Το τρέιλερ της ταινίας είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και μοιάζει να αντλεί έμπνευση από αντίστοιχες ταινίες του εξωτερικού με serial killer.
Το μότο της ταινίας, το σενάριο της οποίας έγραψε επίσης ο Σωτήρης Τσαφούλιας, είναι: «Το μυαλό βρίσκει τις λύσεις όταν παύει να σκέπτεται».
v

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ – Official Trailer
v

 


Translate this post