Το Μπολερό του Ραβέλ από ορχήστρα Flashmob

Κατηγορία NEWS, Music Corner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια μοναδική εκτέλεση του Μπολερό του Ραβέλ από την νεανική Banda Simfònica d’Algemesí στην Πλατεία της Αγοράς της πόλης Αλγκεμεζί.

32hg254hghg4266
v

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια, γίνονται πολλές αξιόλογες υπαίθριες εκτελέσεις (Flashmob) κλασικών κομματιών ή τζαζ, από μεγάλες νεανικές ορχήστρες και όχι μόνο, τα μέλη των οποίων εμφανίζονται ξαφνικά σε έναν προσυμφωνημένο δημόσιο χώρο, αρχικά λίγα μέλη τυχαία, στη συνέχεια περισσότερα, για να πάρουν στο τέλος μια ολοκληρωμένη και πλήρη μορφή.
Τα μέλη ειδοποιούνται και οργανώνονται μέσω του διαδικτύου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και μόλις το φαινομενικά τυχαίο δρώμενο τελειώσει, διασκορπίζονται χωρίς να δώσουν άλλη συνέχεια.
Κάθε τέτοιο δρώμενο γίνεται μία φορά και είναι μοναδικό.
Με τον ίδιο τρόπο συγκεντρώνονται στις πλατείες και μέλη χορευτικών γκρουπ, και καθένας πηγαίνει με τα ρούχα που φοράει την ώρα που ειδοποιείται.
Όλα αυτά έχουν τον αέρα της δροσιάς και της φρεσκάδας, ενώ από την άλλη μεριά σκορπίζουν χαμόγελα ευτυχίας στο κοινό που παρευρίσκεται, το οποίο απολαμβάνει απρογραμμάτιστα ένα ασυνήθιστο θέαμα.
Η εκτέλεση του Μπολερό του Ραβέλ που ακολουθεί έγινε από την νεανική Banda Simfònica d’Algemesí στην Πλατεία της Αγοράς της πόλης Αλγκεμεζί στην Ισπανία.
v

Ravel’s Bolero, amazing youngest Flashmob! (Spain)
v

ν

 


Translate this post