Υπήρξε απειλή κατά της ζωής του Ντόναλτ Τραμπ;

Κατηγορία Κόσμος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δραματικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στη Νεβάδα, όταν άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας απομάκρυναν τον Τραμπ από το βήμα για λόγους ασφαλείας.

• Συνελήφθη ένας 33χρονος, πάνω στον οποίο δεν βρέθηκε κάποιο όπλο.

242hj54g4g6464k7778

Άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας απομακρύνουν τον Τραμπ από το βήμα καλύπτοντάς τον με τα σώματά τους. Photo: AP/ John Locher. Πηγή: Supplied
v

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ είναι συγκεχυμένες. Είναι ωστόσο γεγονός ότι ενόσω ο Τραμπ μιλούσε σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Ρίνο της Νεβάδας, οι άνδρες της ασφάλειάς του τον απομάκρυναν από το βήμα, καλύπτοντάς τον με τα σώματά τους. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, λίγο μετά τις 9 το βράδυ τοπική ώρα.

Ο Τραμπ εκφωνούσε λόγο, απευθυνόμενος στα μέλη και τους οπαδούς του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, όταν ξαφνικά σταμάτησε, καθώς διέκρινε κάποια αναταραχή στο κατάμεστο στάδιο. Αμέσως δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας κινήθηκαν προς το μέρος του και τον απομάκρυναν από το βήμα.

Ο προεδρικός υποψήφιος επανήλθε στο στάδιο λίγα λεπτά αργότερα και συνέχισε την ομιλία του από το σημείο που είχε διακόψει, χωρίς να αποκαλύψει ποια ήταν η απειλή.
v

Secret Service Swarms in to Protect Donald Trump
After Scare in Reno 11/5/16
v

 

Όταν επέστρεψε στη σκηνή, είπε: «Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο για εμάς, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε».

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν άνδρα που συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν και οπλισμένοι στρατιώτες για να βοηθήσουν τους άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας να απομακρύνουν τον συλληφθέντα.

Η αναταραχή προκλήθηκε όταν κάποιος μέσα στο πλήθος φώναξε «κρατάει όπλο!» σκορπίζοντας τον πανικό.

Σύμφωνα όμως με το ABC News, στον άνδρα που συνελήφθη δεν βρέθηκε κανένα όπλο πάνω του.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν παρέλειψε πάντως να ευχαριστήσει τους άνδρες που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλειά του, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Μυστική Υπηρεσία, καθώς οι άνδρες της δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Είναι εκπληκτικοί άνθρωποι!»
v

 

 


Translate this post