Παράξενο σύννεφο πάνω από τη νότια Καλιφόρνια

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα παράξενο αποτύπωμα εμφανίστηκε στον ουρανό της Καλιφόρνιας αυτή την εβδομάδα, που παραμένει ανεξήγητο.

332hg54hj54hg5466

UFO, μυστικό όπλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ ή μήπως η επανεμφάνιση του Ιησού Χριστού; Πηγή: Youtube
v

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ σχήματος αποτυπώματα που εμφανίστηκαν σε διαδοχικές θέσεις στον ουρανό της Καλιφόρνιας, δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους τα είδαν. Για κάποιους ήταν απόδειξη της παρουσίας εξωγήινων στη Γη, άλλοι τρομοκρατήθηκαν, φέρνοντας στο μυαλό τους σκηνές από την ταινία «Μέρα Ανεξαρτησίας», ενώ άλλοι φούσκωσαν από αίσθημα εθνικής περηφάνιας, αφού γι’ αυτούς ο παράξενος σχηματισμός είναι ένα ακόμη μυστικό όπλο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Για κάποιους άλλους με υπερβάλλουσα φαντασία ήταν απλά ένδειξη της επανεμφάνισης του Ιησού Χριστού.
Οι ανεξήγητες –και τρομακτικές– εικόνες δείχνουν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο αποτυπωμάτων στα σύννεφα πάνω από την Τεμέκιουλα (Temecula), πόλη που βρίσκεται στο ενδιάμεσο μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο. Το σχήμα μοιάζει με αυτό που θα δημιουργούσε ένας γιγάντιος ιπτάμενος δίσκος αν πετούσε μέσα στα σύννεφα.
Το περίεργο θέαμα βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στο Youtube, αφότου όμως, ό,τι κι αν ήταν αυτό που δημιούργησε τους σχηματισμούς, είχε εξαφανιστεί και ήταν δύσκολο να διακριβωθεί η αιτία.
Το περίεργο είναι ότι ένα τουλάχιστον «αποτύπωμα» στα σύννεφα παρέμεινε για αρκετή ώρα, χωρίς να διαλυθεί από τον άνεμο. Και αυτό είναι που βιντεοσκόπησαν οι περισσότεροι.
v

432hg54hj54hg5466

«Ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό», είπε ένας κάτοικος της περιοχής σχετικά με το παράξενου σχήματος αποτύπωμα στα σύννεφα. Πηγή: YouTube
v

«Το είδα καθώς οδηγούσα στον αυτοκινητόδρομο 15 στην Τεμέκιουλα και από την αρχή ήξερα ότι δεν ήταν κάτι φυσιολογικό», είπε ο Τζόζεφ Χερνάντεζ, κάτοικος της περιοχής.
Για άλλους έμοιαζε με εξωγήινο διαστημόπλοιο, παρόμοιο με αυτά που εμφανίζονται στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως το Star Wars και το Star Trek.
Για άλλους ήταν το ίχνος του συμπυκνωμένου νερού που αφήνει ένα αεροσκάφος ή ένας πύραυλος σε μεγάλο υψόμετρο, που φαίνεται σαν μια λευκή γραμμή στο φόντο του ουρανού.
Άλλοι, τέλος απέδωσαν το φαινόμενο στο πειραματικό πρόγραμμα HAARP, με σκοπό τον έλεγχο του καιρού, και άλλοι ότι είναι ένα μυστικό όπλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ που απενεργοποιεί τους δορυφόρους, και μπορεί ακόμα να ελέγξει και το μυαλό.
v

532hg54hj54hg5466

Πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για μυστικό όπλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά των ρωσικών δορυφόρων ή για τον έλεγχο του μυαλού. Πηγή: YouTube

 


Translate this post