Εμφάνιση UFO κατά τη διάρκεια καταιγίδας (βίντεο)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook δείχνει ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας.

134yuyu634yku675783

Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίζεται την ώρα που μια αστραπή αυλακώνει τον ουρανό δημιουργώντας μια αεροδυναμική σήραγγα πάνω από την φωτισμένη πόλη. Πηγή: Youtube
v

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που έχει ενσκήψει είναι τρομακτική με τους κεραυνούς να μαστιγώνουν τον ουρανό, ενώ έχει δημιουργηθεί μια αεροδυναμική σήραγγα πάνω από την φωτισμένη πόλη.

Καθώς η καταιγίδα μαίνεται ένα UFO εμφανίζεται στο κάτω δεξιό μέρος του πλαισίου της κάμερας, διασχίζει με αστραπιαία ταχύτητα τον ουρανό κάτω από τα σύννεφα της καταιγίδας και χάνεται στο αριστερό άκρο.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook δεν δίνει εξηγήσεις για τον τόπο, τον χρόνο και το είδος του κινηματογραφικού υλικού. Όπως συνηθίζεται, οι θεατές μοιράστηκαν σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι μια εκδήλωση εξωγήινης διάνοιας και σε αυτούς που προτείνουν μια πιο φυσική εξήγηση όπως αυτή ενός αεροσκάφους ή ενός πουλιού.
v

Mystery as ‘sinister’ UFO jets out of massive lightning storm
as tornado tears through clouds beneath
v

 

Το μυστηριώδες υλικό, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι αυθεντικό, έρχεται λίγες μέρες μετά από την εμφάνιση ενός UFO «σε μέγεθος αυτοκινήτου» που εμφανίστηκε πάνω από το σπίτι του Κρις Χένρυ, πατέρα τεσσάρων παιδιών, στο Μάκλσφηλντ (Macclesfield) του Τσεσάιρ, κοντά στο Μάντσεστερ.
v

434yuyu634yku675783

Ένα άγνωστο αντικείμενο στο «μέγεθος αυτοκινήτου» εμφανίστηκε να ίπταται πάνω από το σπίτι μιας οικογένειας στο Τσεσάιρ. Πηγή: Youtube
v

Ο Χένρυ κινηματογραφούσε το περιβάλλον από το παράθυρό του, περιμένοντας έναν φίλο του να έρθει να τον πάρει, και όταν έπαιξε την ταινία αργότερα εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσε να βρει μια εξήγηση γι’ αυτό που είχε αποτυπωθεί στην κάμερα.
v

UFO the size of a car is spotted in Cheshire
v

 


Translate this post