Φορτηγό μετέφερε UFO σε δρόμο των ΗΠΑ (βίντεο)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας «ιπτάμενος δίσκος» μεταφέρθηκε με φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο της Νεβάδα προς άγνωστη κατεύθυνση.

324342J5G5G4K54HJ646

Η μεταφορά του «UFO» με φορτηγό στην εθνική οδό. Η ημερομηνία είναι άγνωστη, αλλά πρέπει να είναι χειμώνας αν κρίνουμε από το χιόνι που υπάρχει κατά μήκος του δρόμου. Photo: YouTube / Noe Arca. Πηγή: Supplied
v

ENA σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube την 1η Ιουλίου 2016 από το κανάλι της Αργεντινής «Noe Arca», δείχνει μια νταλίκα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα να μεταφέρει ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου σε εθνική οδό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το παράξενο αντικείμενο είναι τοποθετημένο στην καρότσα σε γωνία 45 μοιρών, και φυσικά θα μπορούσε να είναι κάποιο εξάρτημα μηχανήματος, ή ένα διακοσμητικό στοιχείο ή σκηνικό ταινίας επιστημονικής φαντασίας, το οποίο κατά σύμπτωση έχει σχήμα ιπτάμενου δίσκου.

Παρ’ όλα αυτά, το τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο, σε ποιον ανήκει και ποια είναι η χρήση του αποτελούν ένα μυστήριο.

Πολλοί υποθέτουν πως σχετίζεται με την περίφημη Area 51 στη Νεβάδα, όπου πέρα από την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων, οι φήμες λένε ότι είναι μια από τις πύλες εισόδου των εξωγήινων σκαφών στη Γη.
v
REAL UFO – unidentified flying object
v

v

Το περιστατικό αυτό θυμίζει ένα άλλο που συνέβη στην Νοτιοδυτική Αγγλία τον Αύγουστο του 2014, όταν ένας διερχόμενος οδηγός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη μεταφορά ενός άλλου «ιπτάμενου δίσκου» με φορτηγό σε δρόμο της Κορνουάλλης.
v

524342J5G5G4K54HJ646

v
Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube την Τρίτη 12 Αυγούστου δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο να είναι στερεωμένο στη καρότσα ενός φορτηγού.

Το άγνωστο αντικείμενο δεν είναι πλήρως ορατό γιατί είναι σκεπασμένο με ένα κάλυμμα οβάλ σχήματος που δεν αφήνει να φανούν λεπτομέρειες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το φορτηγό εδώ συνοδεύεται από ένα αυτοκίνητο ασφαλείας κόκκινες και κίτρινες ρίγες και φώτα που αναβοσβήνουν, ένδειξη ότι πρόκειται για επικίνδυνο φορτίο.

Επομένως, ο τίτλος που έβαλε ο αυτόπτης μάρτυρας στο βίντεο «Τι στο διάολο είναι αυτό; UFO;» είναι απόλυτα δικαιολογημένος.
v
Wtf is that? UFO?
v

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post