Τι κρύβεται μέσα σε αυτή την κόκκινη κηλίδα;

Κατηγορία Brainpower

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πόσο γερή όραση έχετε; Μπορείτε να δείτε την εικόνα που κρύβεται μέσα στην κόκκινη κηλίδα; Αν όχι, χαλαρώστε και προσπαθήστε ξανά.

524243G6H67GH7
Τεστ ματιού. Τι κρύβεται μέσα σε αυτή την κόκκινη κηλίδα; Πηγή: The Sun

ΜΙΑ οπτική παραίσθηση φέρνει σε αμηχανία τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούν, όπως φαίνεται, να διακρίνουν το σχέδιο που κρύβεται μέσα σε αυτή την κόκκινη κουκκίδα.
Όπως αναφέρει βρετανική εφημερίδα Sun, αυτή η ορασιακή δοκιμή φέρνει σε δύσκολη θέση πολλούς, καθώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τη μυστηριώδη απεικόνιση.
Κάποιοι λένε ότι μπορούν να δουν ένα περίγραμμα, άλλοι όμως ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να διακρίνουν αρκετές λεπτομέρειες. Τι κρύβεται τελικά στην εικόνα;
v

ΤΕΣΤ ΟΡΑΣΗΣ

v

Χαλαρώστε και εστιάστε ξανά το βλέμμα σας στον κόκκινο κύκλο. Τι βλέπετε;
v

624243G6H67GH7

v
Πριν προχωρήσετε πιο κάτω, προσπαθήστε να ξεχωρίσετε το σχέδιο που διαγράφεται αμυδρά μέσα στον κόκκινο κύκλο.

Κάποιοι λένε ότι μπορούν να διακρίνουν το περίγραμμα ενός αλόγου.
v

724243G6H67GH7

v

Στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σελωμένο άλογο που στέκεται πάνω σε χορτάρι.
v

824243G6H67GH7

v

Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα το 36,8% των εφήβων μεταξύ 15-18 ετών έχουν μυωπία. Ο αριθμός των ανθρώπων με προβλήματα όρασης αυξάνεται στις ηλικίες μετά τα 40, και φτάνει σχεδόν το μισό του πληθυσμού.
Λέγεται ότι γύρω στο 2020 θα αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των ατόμων με απώλεια όρασης και εκείνων που δεν θα μπορούν να δουν καθαρά χωρίς γυαλιά, εξαιτίας της γήρανσης του πληθυσμού.

 


Κράτα το

Translate this post