Φάντασμα στοιχειώνει σιδηροδρομικό σταθμό

Κατηγορία Παράξενα

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το φάντασμα μιας έφηβης στοιχειώνει σιδηροδρομικό σταθμό στο Σίδνεϊ, καθώς περιπλανιέται στην πλατφόρμα με ρούχα ματωμένα.

542TU5TIUTI2434363

Το φάντασμα μιας έφηβης λέγεται ότι στοιχειώνει τον σιδηροδρομικό σταθμό Μακουάιρι Φιλντς στο Σίδνεϊ. Πηγή: Supplied
v

ΟΠΩΣ αναφέρουν οι κυνηγοί φαντασμάτων, ένα «απόμακρο κλάμα» ακούγεται μόλις πέφτει το σκοτάδι στο σταθμό του τρένου Μακουάιρι Φιλντς, νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ, και αμέσως μετά το φάντασμα της έφηβης κάνει την εμφάνισή του. Η φασματική παρουσία κρατά με τα χέρια το ματωμένο στήθος της ουρλιάζοντας από τρόμο. Οι εμφανίσεις του φαντάσματος είναι τόσο συχνές που ο σταθμός περιλαμβάνεται στο top 10 των στοιχειωμένων τόπων της Αυστραλίας.
Λίγο μετά την αναχώρηση του τελευταίου τρένου, γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα, η διάφανη οπτασία εμφανίζεται στις γραμμές καλυμμένη με κηλίδες αίματος.
Οι επιβάτες που δεν έχουν προλάβει να αποχωρήσουν αντικρίζουν με τρόμο το ανατριχιαστικό θέαμα. Ορισμένοι ανέφεραν ότι το κορίτσι κάθεται στις γραμμές του τρένου κλαίγοντας και ουρλιάζοντας.
Οι τοπικοί κυνηγοί φαντασμάτων έχουν συμπεριλάβει την εμφάνιση στον κατάλογο των δέκα πιο «ανατριχιαστικών φαντασμάτων των αστικών μύθων».
v

642TU5TIUTI2434363

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Μακουάιρι Φιλντς στο Σίδνεϊ. Πηγή: Supplied
v

Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατό να συνδεθεί η παρουσία του φαντάσματος με κάποιο ατύχημα ή εγκληματικό συμβάν στην περιοχή. Ο σταθμός είναι πάντως ένας από τους πολλούς τόπους της Αυστραλίας που θεωρούνται στοιχειωμένοι.
Το φάντασμα της Έμιλι Μπόλαρντ στοιχειώνει από καιρό τη σιδηροδρομική σήραγγα Redbank που διασχίζει τα βουνά που βρίσκονται στο Picton της Νέας Νότιας Ουαλίας. Η σήραγγα έχει εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό, όσοι όμως έτυχε να μπουν μέσα αναφέρουν την παρουσία του φαντάσματος.
Η Έμιλι Μπόλαρντ σκοτώθηκε στη σήραγγα από διερχόμενο τρένο στις 13 Δεκεμβρίου του 1916. Ήταν 51 ετών όταν πέθανε. Από τότε στοιχειώνει τη σήραγγα.
Μια άλλη περίπτωση είναι το φάντασμα της Σάρα Μάρσαλ-Σίμπσον, που λέγεται ότι υλοποιείται πολύ κοντά στον τάφο της στο Πένριθ. Συνήθως εμφανίζεται στους διερχόμενους νεαρούς άντρες, όμως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το φάντασμά της να εμφανίζεται ανάμεσα στα δέντρα. Η Σάρα Μάρσαλ ήταν Αγγλίδα άποικος και δολοφονήθηκε το 1818.
Τα φαντάσματα είναι συνήθως απενσωματωμένες ψυχές, οι οποίες για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να προχωρήσουν και έχουν παγιδευτεί στη γη. Η παραμονή τους, αν και ποικίλλει ως προς τη διάρκεια, κάποια στιγμή τελειώνει και τότε διαλύονται σαν στήλη ομίχλης, άτομο προς άτομο, στα περιβάλλοντα στοιχεία.
Ακούστε το τραγούδι της θρυλικής ταινίας «Γκόστμπαστερς» (1984) με τους Νταν Ακρόιντ, Μπιλ Μάρεϊ, Χάρολντ Ράμις, Έρνι Χάντσον και Σιγκούρνι Γουίβερ.
v

Ray Parker Jr. – Ghostbusters
v

 


Translate this post