Βρήκαν Ρώσοι επιστήμονες την πηγή της νιότης;

Κατηγορία ΕΠΙΣΤΗΜΗ, Μακροβιοτική

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ρώσοι επιστήμονες φέρεται να έχουν ανακαλύψει, ύστερα από πολύχρονες
έρευνες, το «φάρμακο της μακροζωίας».

Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν πιθανώς μια θεραπεία που εμποδίζει την επέκταση της γήρανσης. Πηγή: News media
ν

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ από το Πανεπιστήμιο της πολιτείας Αλτάι της Ρωσίας φέρεται να έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο στάδιο δοκιμών αναφορικά με αυτό που μπορεί να αποδειχθεί μια αποτελεσματική τεχνική μακροζωίας.
Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Sputnik, το νέο φάρμακο διεγείρει την παραγωγή βλαστικών κυττάρων στο σώμα, αναζωογονεί τους ιστούς και τους διατηρεί σε επίπεδα που αντιστοιχούν με εκείνα ενός βιολογικά νεαρού οργανισμού.
«Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι η γήρανση δεν είναι τίποτε άλλα από μια ασθένεια και ως εκ τούτου μπορεί να θεραπευτεί», δήλωσε ο Ivan Smirnov, επικεφαλής της Επιστημονικής Έρευνας στο Βιλογικό Ινστιτούτο Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας Αλτάι, στην εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta.
«Μαζί με συναδέλφους μας από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Φαρμακολογίας και Αναγεννητικής Ιατρικής του Τομσκ, έχουμε εργαστεί πάνω σε πολλών ειδών μεθόδους αναζωογόνησης του οργανισμού. Οι ουσίες πάνω στις οποίες εργαζόμαστε περιλαμβάνουν μια μετα-χημειοθεραπεία για την αναγέννηση του μυελού των οστών, διάφορα ηπατοπροστατευτικά για το ανθρώπινο συκώτι και άλλα. Αυτή είναι η ιατρική του 21ου αιώνα», πρόσθεσε.
Οι επιστήμονες έχουν ήδη δοκιμάσει τη νέα θεραπεία σε ποντίκια και γαιοσκώληκες, και ετοιμάζονται τώρα να αρχίσουν κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.
ν

 


Translate this post