Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας και τα UFO (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Οι εξωγήινοι ποτέ δεν επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Ιαπωνία, λέει ο Γκεν Νακατάνι, υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας, ενώ η πρώην πρώτη κυρία της Ιαπωνίας ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν είχε απαχθεί από εξωγήινους.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας φαίνεται να παίρνει το ζήτημα των ΑΤΙΑ πολύ στα σοβαρά. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για τον προϋπολογισμό στο ιαπωνικό κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας Γκεν Νακατάνι (Gen Nakatani) είπε ότι ο εναέριος χώρος της Ιαπωνίας δεν έχει ποτέ παραβιαστεί από τους επισκέπτες του διαστήματος, και υποστήριξε ότι πολεμικά αεροσκάφη της χώρας είναι έτοιμα να απογειωθούν ανά πάσα στιγμή μόλις παρουσιαστεί ανάγκη για να αναχαιτίσουν οποιονδήποτε επίδοξο εισβολέα.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο Νακατάνι έκανε αυτή τη δήλωση απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αντόνιο Ινόκι σχετικά με το αν στάλθηκε ποτέ κάποιο αεροσκάφος για να αντιμετωπίσει UFO και αν η Ιαπωνία έχει κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.
«Όταν η άμυνα της Πολεμικής Αεροπορίας διαπιστώνει ότι υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή ηθελημένη ή μη παραβίαση του εναέριου χώρου μας από άγνωστης ταυτότητας αεροσκάφη, αμέσως αποστέλλονται στο σημείο μαχητικά αεροσκάφη για να κάνουν οπτική παρατήρηση», δήλωσε ο Νακατάνι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Άνω Βουλής.
«Μερικές φορές συναντούν σμήνη από πουλιά ή άλλα ιπτάμενα αντικείμενα, εκτός από αεροσκάφη, ωστόσο εγώ δεν έχω υπόψη μου κάποια περίπτωση εμπλοκής ενός άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου που να προέρχεται από οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Γη», πρόσθεσε.
Όπως επισημαίνει το AFP, αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που αξιωματούχοι στο Τόκιο ασχολούνται με το θέμα των εξωγήινων εισβολέων. Σε επίσημη δήλωσή της το 2007, η ιαπωνική κυβέρνηση υποστήριξε ότι δεν έχει στη διάθεσή της στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς στον ουρανό της Ιαπωνίας, «προέρχονται από κάπου αλλού εκτός του δικού μας πλανήτη».
ν

Η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας

Η πρώτη κυρία Μιγιούκι Χατογιάμα

Το 2009, όλα τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας ασχολήθηκαν εκτενώς με την κυρία Μιγιούκι Χατογιάμα (Miyuki Hatoyama), σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Γιούκιο Χατογιάμα, η οποία σε βιβλίο της υποστήριζε ότι είχε γνωρίσει τον Τομ Κρουζ σε μια προηγούμενη ζωή και ότι στο παρελθόν είχε απαχθεί από εξωγήινους.
«Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, νομίζω ότι η ψυχή μου βγήκε από αυτό και με οδήγησε σε ένα τριγωνικού σχήματος UFO το οποίο με πήγε στην Αφροδίτη», είπε σε συνέντευξή της στον Guardian. «Ήταν ένα πολύ όμορφο μέρος, και ήταν πολύ πράσινο».
Πάντως μετά τις δηλώσεις του Ιάπωνα υπουργού, πολλοί έσπευσαν να του υποδείξουν στοιχεία που μαρτυρούν την εμφάνιση περίεργων φώτων και αντικειμένων πάνω από ιαπωνικές πόλεις.
Αποστάσεις από τον υπουργό πήρε ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Nobutaka Machimura, ο οποίος είπε ότι ο ίδιος «πιστεύει απόλυτα» στην ύπαρξη εξωγήινων όντων, ενώ ο πρώην υπουργός Άμυνας Σιγκέρου Ισίμπα (Shigeru Ishiba) προβάλλει την άποψη ότι δεν υπάρχουν «λόγοι» για να αρνηθεί ότι ορισμένα από τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα βρίσκονται υπό τον έλεγχο εξωγήινων.
ν

Οι φωτεινές σφαίρες της Οκινάουα

Στις 23 Ιανουαρίου 2014, τεράστιες σφαίρες φωτός εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από τη Νάχα, πρωτεύουσα της Οκινάουα, η οποία έχει πληθυσμό πάνω από 300.000 κατοίκους.
Τα φώτα αιωρούνταν στο ίδιο σημεία, χωρίς να κατεβαίνουν, για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια δημιούργησαν ένα τρίγωνο, κάτι που θεωρείται ως «υπογραφή» των εξωγήινων, και κατόπιν όλα τα φώτα παρατάχθηκαν σε μια σχεδόν ευθεία γραμμή. Στο τέλος άρχισαν να σβήνουν ένα-ένα τα φώτα τους με τη σειρά και να αποχωρούν!

v

ν

 


Translate this post