Η θεραπευτική δύναμη των θετικών σκέψεων

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

ΥΓΕΙΑ  | Ενημ. 17/01/2024, 07:36

Posted by Youmagazine Staff

 

Προστατευθείτε από τα κρυολογήματα, την γρίπη και τον Covid αυξάνοντας τις δονήσεις του σώματος με θετικές σκέψεις και φυσικές τροφές.

Η θεραπευτική δύναμη των θετικών και αισιόδοξων σκέψεων είναι ανυπολόγιστη. Image: Supplied

v

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ είναι δονήσεις. Καθετί ζωντανό δονείται. Και παρ’ όλο που το σώμα μας είναι κάτι στέρεο και χειροπιαστό, στην πραγματικότητα δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Η συχνότητα αυτή μεταβάλλεται προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, ανάλογα με τις σκέψεις που κάνουμε και με τις τροφές που τρώμε.

Ο δρ Robert O. Becker, στο βιβλίο του The Body Electric, εξηγεί ότι η υγεία ενός ατόμου εξαρτάται από τις ηλεκτρικές συχνότητες του σώματός του. Ο κανόνας της ενέργειας είναι «τα όμοια έλκουν τα όμοια». Οπότε, εάν περιβάλλουμε τον εαυτό μας με υψηλές δονήσεις, θα έχουμε υψηλή συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα μετατρέψουμε τις χαμηλές δονήσεις σε υψηλές. Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στην καλή υγεία και τις ασθένειες και τους πόνους. Είμαστε σαν μαγνήτες και ανάλογα με το πώς σκεπτόμαστε, προσελκύουμε θετικά ή αρνητικά πράγματα στη ζωή μας.

Ποια πράγματα έχουν υψηλή συχνότητα;

— Αγάπη, συγχώρεση, συμπόνια, γαλήνη, ευδαιμονία, χαρά, φυσικές τροφές, λιακάδα, φεγγαρόφωτο, αισιόδοξες σκέψεις, φυσικό περιβάλλον.

Ποια πράγματα έχουν χαμηλή συχνότητα;

— Θλίψη, κατάθλιψη, φόβος, αμφιβολία, φθόνος, ζήλεια, οργή, νευρικότητα, ασθένειες, κρυολόγημα, γρίπη, καρκίνος, αρνητικές σκέψεις, επεξεργασμένα τρόφιμα, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, φούρνοι μικροκυμάτων, κλιματιστικά.

Ανθρώπινες ηλεκτρικές συχνότητες

Ας δούμε τώρα τις δονήσεις του ανθρωπίνου σώματος σε MHz και Hz. Μεγαχέρτζ και Χερτζ είναι μονάδες μέτρησης συχνότητας κύκλων ανά δευτερόλεπτο, που μετρά τις μεταδόσεις μέσω ηλεκτρικών κυμάτων ή αγωγών. Να σημειωθεί ότι το Μεγαχέρτζ είναι 1.000.000 Χερτζ.

Το 1992, ο βιολόγος Bruce Tainio της Tainio Technology, ένα ανεξάρτητο τμήμα του Eastern State University στο Cheny της Ουάσιγκτον, κατασκεύασε το πρώτο μόνιτορ συχνότητας στον κόσμο – Calibrated Frequency Monitor (CFM).

Ο Tainio έχει καθορίσει ότι η μέση συχνότητα του ανθρώπινου σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι 62-68 MHz. Η συχνότητα ενός απόλυτα υγιούς σώματος φτάνει στα 72 MHz. Όταν η συχνότητα πέφτει, το ανοσοποιητικό σύστημα υπονομεύεται.

Το ανθρώπινο μυαλό δονείται στα 72-90 MHz.
 Το ανθρώπινο σώμα δονείται στα 62-68 MHz.
Όταν έχετε συμπτώματα κρυολογήματος, το σώμα σας δονείται γύρω στα 58 MHz. Σε αυτή τη συχνότητα εμφανίζονται και οι πονοκέφαλοι.
Τα συμπτώματα της γρίπης ή του Covid ξεκινούν από τα 57 MHz και κάτω.
Η πνευμονία και ο έρπης (ιός Epstein Barr) εμφανίζονται ότι η δόνηση του σώματος είναι στα 55-52 MHz.
Ο άρρωστος ιστός είναι περίπου στα 48 MHz.
Ο καρκίνος είναι περίπου στα 42 MHz.
Ο θάνατος αρχίζει στα 25-20 MHz.
ν

Από όλα τα φυτά και τα άνθη, τα τριαντάφυλλα έχουν τη μεγαλύτερη δόνηση, που είναι 320 Hz. Image: Supplied

ν

Οι δονήσεις των τροφίμων

Για μια υγιή ζωή είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη και οι δονήσεις των διαφόρων τροφίμων. Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα έχουν μηδέν δόνηση. Οτιδήποτε βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων μειώνεται επίσης σε μηδέν δόνηση. Το ίδιο ισχύει και για τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Έχουν μηδέν συχνότητα γιατί δεν έχουν ζωή.

Τα φρέσκα τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά, βότανα) δονούνται στους 20-27 Hz.
 Τα αποξηραμένα τρόφιμα και βότανα στα 15-22 Hz.
 Τα επεξεργασμένα / κονσερβοποιημένα τρόφιμα έχουν 0 Hz. Είναι δηλαδή νεκρά.
ν

 

Image: Supplied

ν

Φυτά και αιθέρια έλαια

Τα φυτά και τα δέντρα δονούνται σε υψηλές συχνότητες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προστατεύουμε τα δάση και να έχουμε πάρκα και δεντροστοιχίες στις πόλεις. Τα φυτά δεν ομορφαίνουν μόνο το περιβάλλον, αλλά κάνουν καλύτερη και πιο υγιή τη ζωή μας. Για τον ίδιο λόγο, τα αιθέρια έλαια έχουν δυναμική επίδραση πάνω μας.

Τα φρέσκα βότανα δονούνται στα 20-27 Hz.
 Τα αποξηραμένα βότανα στα 12-22 Hz.
 Τα αιθέρια έλαια στους 102-320 Hz.

Τα φυτά και τα δέντρα, μας προστατεύουν επίσης από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η ανθρωπογενής ρύπανση μας αρρωσταίνει γιατί μειώνει τις δονήσεις στις οποίες ο οργανισμός μας αισθάνεται γερός και δυνατός.

Θετικές και αρνητικές σκέψεις

Όταν κάνουμε θετικές σκέψεις, αυτό προσθέτει +10 MHz στη δόνηση μας. Αντίθετα, οι αρνητικές σκέψεις μειώνουν τη δόνησή μας κατά -12 MHz. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να κάνουμε καλές σκέψεις, γιατί κρατά κυριολεκτικά τους κραδασμούς μας ψηλά (που σημαίνει ότι μας κρατά υγιείς, μακριά από τις αρνητικές σκέψεις των άλλων, μακριά από αρρώστιες και θάνατο). Αυτός είναι ο λόγος που μια θετική στάση μπορεί να θεραπεύσει κάποιον, ή να επιταχύνει την αποθεραπεία, ξυπνώντας μέσα του τις δυνάμεις της αυτοΐασης.
ν

ν

Ο δρ Royal Raymond Rife ανέπτυξε το 1930 μια «γεννήτρια συχνοτήτων» την οποία χρησιμοποίησε για τη θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος. Με αυτό το μηχάνημα διαπίστωσε ότι ορισμένες συχνότητες μπορούσαν να καταστρέψουν ένα καρκινικό κύτταρο ή έναν ιό. Ορισμένες άλλες συχνότητες μπορούσαν να αποτρέψουν την ανάπτυξη μιας ασθένειας και άλλες να την θεραπεύσουν τελείως. Σε γενικές γραμμές, ουσίες με υψηλότερη συχνότητα καταστρέφουν ασθένειες χαμηλότερης συχνότητας και επουλώνουν τραύματα.

Η μελέτη των συχνοτήτων εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα σχετικά με τις συχνότητες των ουσιών που τρώμε, αναπνέουμε και απορροφούμε. Οι ρύποι μειώνουν τις υγιείς συχνότητες.

Οι άνθρωποι που διατηρούν τη συχνότητά τους στο υψηλότερο επίπεδο, έχουν ενισχυμένο ανοσοποιητικό και αποτρέπουν την ανάπτυξη συμπτωμάτων και ασθενειών που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα, τη γρίπη ή τον Covid.

Φυσικά, στην πράξη αυτό δεν λειτουργεί για τους περισσότερους από εμάς γιατί, ως άνθρωποι, βιώνουμε άγχος, ψυχολογικές στρες, εντάσεις και συναισθηματικές προκλήσεις σε καθημερινή βάση, που μειώνουν τις δονήσεις του σώματός μας.

Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τον οργανισμό μας, αποβάλλοντας όλα εκείνα που μας «ρίχνουν» και αυξάνοντας τις δονήσεις του σώματός μας σε καθημερινή βάση με τις κατάλληλες βιταμίνες και τροφές που είναι συμβατές στο κυτταρικό / ενεργειακό επίπεδο της ύπαρξής μας.

Μια καθημερινότητα με αισιόδοξες προοπτικές, εξωστρεφή συμπεριφορά και θετικές σκέψεις, μας κάνει πιο δυνατούς στο παιχνίδι της ζωής.
ν

 


Translate this post