Σάρα Κούνιαλ: Ο Γκέιτς διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

ΠΡΟΣΩΠΑ

Youmagazine Newsroom

 

Τη σύλληψη και παραπομπή του Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ζήτησε από την ιταλική Bουλή η βουλευτής Σάρα Κούνιαλ!

Η Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κούνιαλ κατηγόρησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσα στην Κάτω Βουλή του Κοινοβουλίου της Ιταλίας, σύμφωνα με το RT, που παραθέτει το σχετικό βίντεο της ομιλίας. Image: Supplied

ν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ σε μια ομιλία της στην Κάτω Βουλή του Κοινοβουλίου της Ιταλίας, που από ορισμένους χαρακτηρίστηκε ως «ιστορική», η βουλευτής Σάρα Κούνιαλ (Sara Cunial) κατηγόρησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ζήτησε από την κυβέρνηση να συλλάβει τον Γκέιτς και να τον παραπέμψει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Το ρωσικό κανάλι RT δημοσίευσε το βίντεο με την ομιλία της Ιταλίδας βουλευτού, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου. Ακολουθεί μετάφραση του λόγου της βουλευτού από το ελληνικό κανάλι neeskens101.

Πρόεδρος Ιταλικής Βουλής: Η αναπληρώτρια Σάρα Κούνιαλ ζήτησε τον λόγο.

Σάρα Κούνιαλ: Ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. (Απευθυνόμενη προς την ιταλική κυβέρνηση). Ο Άγγλος φιλόσοφος Τόμας Χομπς έλεγε πως η απόλυτη εξουσία δεν επιτυγχάνεται με την επιβολή της από ψηλά, αλλά από την επιλογή που κάνουν τα ίδια τα άτομα, τα οποία, στην ανάγκη να νιώσουν προστασία, παραιτούνται από τις προσωπικές τους ελευθερίες, παραδίδοντας σε τρίτους το δικαίωμα να αποφασίζουν.

Παράλληλα με αυτό, προχωράτε αναισθητοποιώντας τα μυαλά με διεφθαρμένα ΜΜΕ διαφημίζοντας Amuchina και PNL (μάρκες αντισηπτικών) χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «καθεστώς», «συναίνεση», «επιτρέπεται» σε σημείο που να ρυθμίζετε με διατάξεις τους κοινωνικούς μας δεσμούς και τα συναισθήματά μας, και να «πιστοποιείτε» ακόμη και αυτά.

Συνεπώς, η δεύτερη φάση δεν είναι παρά η συνέχεια της πρώτης φάσης. Απλώς αλλάζει το όνομα, όπως κάνατε και με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

Έχουμε καταλάβει πως ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον ιό. Οπότε, μας επιτρέπετε να υποφέρουμε και να πεθαίνουμε χάρη σε εσάς και τους νόμους σας που φέρνουν μιζέρια και φτώχεια. Και όπως συμβαίνει στα «καλύτερα» καθεστώτα, το φταίξιμο το ρίχνετε εξ ολοκλήρου στους πολίτες.

Μας αφαιρείτε την ελευθερία και μας λέτε πως πηγαίναμε γυρεύοντας. Διαίρει και βασίλευε. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα χάσουν τα περισσότερα. Βιασμένες ψυχές με τη σύμφωνη γνώμη των «εγγυητών» των δικαιωμάτων μας και του CISMA (επιτροπή συντονισμού κατά της παιδικής εκμετάλλευσης).

Με αυτό τον τρόπο, το δικαίωμα στη μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού, για να συνηθίσουν στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά. Και όλα αυτά, σε αντάλλαγμα για ένα πατίνι κι ένα τάμπλετ.

Τα πάντα για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις ενός καπιταλιστικού συστήματος, του οποίου η κινητήρια δύναμη είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΫ) και του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο γνωστός φιλάνθρωπος και «σωτήρας του κόσμου» Μπιλ Γκέιτς.

Είναι γνωστό σε όλους πλέον, ότι ο Μπιλ Γκέιτς το 2018 είχε ήδη «προφητεύσει» μια πανδημία και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση  κατά τη διάρκεια του “Event 201”, σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία). Εδώ και δεκαετίες εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού και έναν δικτατορικό πολιτικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος του να κρατήσει τα πρωτεία στην αγροτική παραγωγή (με μεταλλαγμένα προϊόντα), την τεχνολογία και την ενέργεια.

Παραθέτω δικές του δηλώσεις:

‒ «Εάν κάνουμε καλή δουλειά με τα εμβόλια και τον τομέα της υγείας, θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10%-15%».

‒ «Μόνο μια γενοκτονία μπορεί να σώσει τον κόσμο».

Χάρη στα εμβόλιά του, κατάφερε να στειρώσει εκατομμύρια γυναικών στην Αφρική. Προκάλεσε επιδημία πολιομυελίτιδας η οποία παρέλυσε 500.000 παιδιά στις Ινδίες. Ακόμα και σήμερα με το εμβόλιό του (DTP) προκαλεί περισσότερους θανάτους απ’ ότι η διφθερίτιδα ή ο κοκκύτης.

Παράλληλα, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί του (ΓΤΟ) προωθούνται μέσω της Mosanto τόσο γενναιόδωρα σε πληθυσμούς που έχουν ανάγκη.

Και όλα αυτά ενώ σκέπτεται να διανείμει και το γνωστό πλέον quantum tattoo για την πιστοποίηση εμβολιασμού, ενώ με τα mRNA εμβόλια θα επανα-προγραμματίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Είναι επίσης γνωστό ότι έχει συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς για την προώθηση του δικτύου 5G στις ΗΠΑ.
ν

Από τη συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου μίλησε η βουλευτής Σάρα Κούνιαλ. Πηγή: YouTube
ν

Η βουλευτής Σάρα Κούνιαλ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή των Αντιπροσώπων ή Κάτω Βουλή. Πηγή: YouTube
ν

Λοιπόν, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει το «Βαθύ Κράτος» με ιταλικό άρωμα. Υπάρχει η SANOFI που μαζί με την GLAXO (φαρμακευτικοί κολοσσοί της Ιταλίας), οι φίλοι των Ρανιέρι Γκουέρα και Γουόλτερ Ριτσιάρντι. Τον εξέχοντα λοιμωξιολόγο  (μάλλον αναφέρεται στον καθηγητή Ρομπέρτο Μπουριόνι) τον πληρώνουμε 2.000 ευρώ για κάθε 10 λεπτά τηλεοπτικής του παρουσίας στο κανάλι RAI.

Οι εταιρείες SANOFI και GLAXO υπογράφουν συμφωνίες με ιατρικούς οργανισμούς για επαγγελματική κατάρτιση μελλοντικών γιατρών, περιγελώντας μας με την απόλυτη εξουσία που έχουν, αλλά και τον ιατρικό όρκο που πήραν.

Πολυεθνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, όπως η Romana Engineering, που τυχαίνει να είναι φίλη με τον ευγενή Μαντοάν (μάλλον εννοεί τον Domenico Mantoan), ή όπως η Bending Spoons (Εταιρεία λογισμικού στο Μιλάνο) του Πιζάνο, δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα “ID2020” που αποσκοπεί στην ψηφιακή ταυτοποίηση του μαζικού εμβολιασμού.

Στόχος η δημιουργία μιας πλατφόρμας με όλες τις ψηφιακές ταυτότητες.

Αυτή θα είναι η συνέχεια του έργου του Ρέντσι, ο οποίος παρέδωσε αυτά τα δεδομένα στην IBM. Ο οποίος Ρέντσι, υπενθυμίζω, το 2016 διέθεσε πλέον του 30% της συνολικής χρηματοδότησης που έλαβε από το Global Fund του Γκέιτς  

Υπάρχουν και άτομα της Aspen όπως ο Βιτόριο Κολάο (της Vodafone) ο οποίος με αναφορές 4 σελίδων, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, μας υποδεικνύει πολιτικές ‒ ως στρατηγός της Λέσχης Bilderberg που είναι, φυσικά, μακριά από το πεδίο μάχης. Η λίστα είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη. Στη λίστα είναι και η Mediatronic του Arcuri κλπ. κλπ.

Η οικονομική συνεισφορά της Ιταλίας στη διεθνή μάχη κατά του κορονοϊού είναι 140 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 120 εκατ. ευρώ θα δοθούν στην Gavi Alliance (*), μια ΜΚΟ που ιδρύθηκε από τον Γκέιτς.

Αυτά τα χρήματα είναι μέρος των 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα δοθούν από την ΕΕ για την παραγωγή ενός εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Λέξη για την οροθεραπεία η οποία έχει το μεγάλο μειονέκτημα που λέγεται «χαμηλό κόστος».

Καμία χρηματοδότηση για πρόληψη – πρόληψη σε σχέση με τον δικό μας τρόπο ζωής, τις διατροφικές μας συνήθειες και τη δική μας σχέση με το περιβάλλον.

Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος.

Απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας, με τους ανθρώπους να μετατρέπονται σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας τις ελευθερίες κατά βούληση.

Μας εξαπατάτε, παρουσιάζοντας τις λύσεις αυτές ως συνέπεια πολιτικού αδιεξόδου. Και όσο εσείς καταστρατηγείτε τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (**) με ποινές, πρόστιμα, απελάσεις, αναγνωρίσεις προσώπων και εκφοβισμούς ‒εγκεκριμένες μέθοδοι της δογματικής επιστήμης, υπό την προστασία του “πολύ-Προέδρου” της Δημοκρατίας μας (μάλλον αναφέρεται στον Ματαρέλα‒ εμείς μαζί με τους πολίτες στους δρόμους, θα δυναμώσουμε τη φωτιά της αντίστασης κατά τρόπο με τον οποίο θα είναι αδύνατο να μας καταστείλετε όλους…

(Φωνές τη διακόπτουν).

Πρόεδρος της Βουλής: Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι! Αυτή είναι μια ελεύθερη Βουλή στην οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του. Και καλείστε ο καθένας χωριστά να σεβαστεί αυτό το δικαίωμα. Εάν διαφωνείτε θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε το λόγο και να εκφραστείτε! Αρκετά με αυτές τις συμπεριφορές! (Στην Κούνιαλ): Ολοκληρώστε, παρακαλώ…

Σάρα Κούνιαλ: Ολοκληρώνω. Ζητώ από εσάς, κύριε Πρόεδρε, να μας εκπροσωπήσετε, δίνοντας μια συμβουλή στον πρόεδρο (της κυβέρνησης) Κόντε… Αγαπητέ πρόεδρε Κόντε, την επόμενη φορά που θα λάβετε τηλεφώνημα από τον φιλάνθρωπο Μπιλ Γκέιτς, να τον παραπέμψετε αυτόματα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Διαφορετικά, πείτε μας πώς πρέπει να αποκαλούμε τον «φίλτατο δικηγόρο» (εννοεί τον πρωθυπουργό Κόντε) που παίρνει εντολές από έναν εγκληματία. Ευχαριστώ.

____________________

(*) Η “Gavi, the Vaccine Alliance” είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2000 από τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς «για τη βελτίωση της πρόσβασης σε νέα και αχρησιμοποίητα εμβόλια για παιδιά που ζουν στις φτωχότερες χώρες του κόσμου».

Σύμφωνα με το news18.com μια γυναίκα, η Martha Henderson Huckabay πρόβαλλε με μια ανάρτηση στο Facebook, που έγινε viral, τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση της Ινδίας σκοπεύει να μηνύσει τον Γκέιτς για την κακοποίηση 77.000 μικρών παιδιών τα οποία έμειναν παράλυτα έπειτα από δοκιμές ενός εμβολίου για την πολιομυελίτιδα που φέρεται να έκανε πάνω τους το ίδρυμα του Γκέιτς, με σύμμαχο τον Τζορτζ Σόρος. Η ανάρτηση θεωρείται fake news.

(**) Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι ένα σύνολο αρχών έρευνας αναφορικά με τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των Δικών της Νυρεμβέργης μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και τα πειράματα που έκαναν οι Ναζί επιστήμονες.
ν

Χαμός στην Ιταλική Βουλή! Η βουλευτής Sara Cunial ζητάει την καταδίκη του Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας | Katanixi Site
v

v

 


Translate this post