Κέιτι Πέρι: «Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Κατηγορία Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η Κέιτι Πέρι παραδέχεται ότι από το 2017 έως το 2018 «δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι» εξαιτίας της κατάθλιψης.

Σε συνέντευξή της στην Vogue India, η Πέρι αποκάλυψε ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι». Image: Supplied

ν

Η ΚΕΪΤΙ Πέρι πιστεύει πολύ στην αυτοβοήθεια ‒ειδικά στον διαλογισμό‒ αλλά τώρα μιλάει για το τι την ώθησε να φροντίσει τον εαυτό της συναισθηματικά.

Σε μια νέα συνέντευξή της στην Vogue India, η Πέρι αποκάλυψε ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι».

«Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να πέσω πάρα πολύ χαμηλά. Έπρεπε πραγματικά να ακολουθήσω ένα ταξίδι ψυχικής υγείας» παραδέχθηκε η ποπ σταρ.

«Έχω κάνει θεραπεία, πέρασα από τη διαδικασία Hoffman, έκανα θεραπεία με φυτικά φάρμακα… Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση της ψυχικής ισορροπίας», είπε στο περιοδικό.
ν

Όσο έδινε μάχη με την κατάθλιψη, η Κέιτι Πέρι λέει ότι αυτή και ο αρραβωνιαστικός της, Ορλάντο Μπλουμ, «τραβούσαν το δηλητήριο ο ένας από τον άλλο». Image: Supplied
ν

Σύμφωνα με την Πέρι ο αρραβωνιαστικός της, Ορλάντο Μπλουμ, είναι «σε ένα δικό του πνευματικό ταξίδι» και είναι «μια άγκυρα που με συγκρατεί στη γη, γιατί είναι πολύ ρεαλιστής».

«Δεν είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κέιτι Πέρι, αλλά είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κάθριν Ελίζαμπεθ Χάντσον», εξηγεί η Πέρι, αναφερόμενη στο πραγματικό της όνομα.

«Ο Ορλάντο είναι σαν ένας σοφός. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, είπε ότι θα τραβούσαμε το δηλητήριο ο ένας από τον άλλο, και πραγματικά αυτό κάνουμε, είναι εξαντλητικό, αλλά πραγματικά με κρατάει υπεύθυνη, για να πάω σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι όπως του Ορλάντο», είπε και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο, επειδή αντιμετωπίζεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον εαυτό σου. Είναι σαν ένα ατελείωτο καθάρισμα».

Τώρα, στα 35 της χρόνια η τραγουδίστρια λέει ότι θέτει νέους στόχους: Θέλει μια μεγάλη οικογένεια και όπως λέει: «θέλω να συμμετάσχω σε περιβαλλοντικές επιχειρήσεις, θέλω να γυρίσω στα θρανία για να σπουδάσω ψυχολογία και φιλοσοφία».
ν

Katy Perry – Dark Horse | VEVO
ν

ν

 


Translate this post