Την παραίτηση Παυλόπουλου ζητά ο στρατηγός Φράγκος

Κατηγορία Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Youmagazine Newsroom

 

Την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ζητά με επιστολή του ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

ν

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου, όπως αναφέρει «ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει, ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας», ζητά από τον Προκόπη Παυλόπουλο, μέσω επιστολής, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.
Ο κ. Φράγκος κάνει λόγο «για απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με το Σκόπια», υποστηρίζοντας ότι αυτή θα έχει ανεπανόρθωτες, δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.
ν

Αναλυτικά η επιστολή

«Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας
Επιτρέψατέ μου να σας αναφέρω ότι, θεωρώ καθήκον μου να σας προτρέψω, προκειμένου να αποτραπεί η απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια, η οποία θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη εθνική βλάβη, όπως καλώς γνωρίζετε, να υποβάλετε την παραίτηση σας από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τούτο επιβάλλεται προκειμένου ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει, ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας.
Σε κάθε περίπτωση, ασκώντας κάθε δυνατό δικαίωμα σας από την εφαρμογή του Συντάγματος, μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές,  εφόσον δεν δυνάστε να προκηρύξετε δημοψήφισμα.
Είναι αυτονόητο ότι, η επικύρωση από την Βουλή των Ελλήνων  της «συμφωνίας» των κ.κ. Τσίπρα-Ζάεφ, μετά μακρύ χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες, δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.
Τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σας καλώ να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.
Με ιδιαίτερο σεβασμό,         
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.
Φραγκούλης Σ. Φράγκος      
Στρατηγός ε.α.»

 


Translate this post