Τεστ: Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας λουλούδι

Κατηγορία MAGAZINE, Ψυχολογία

ΤΕΣΤ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Posted by Youmagazine Staff

 

 

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η…
ν


ν

Βιολέτα

Στην ελληνική μυθολογία, ο θεός Απόλλων κυνηγούσε αδιάκοπα μια από τις νύμφες της αδερφής του Άρτεμις. Για να προστατεύσει τη νύμφη από τον αδελφό της, η Άρτεμις την μεταμόρφωσε σε λουλούδι και γι’ αυτό και η βιολέτα συνδέεται με τη σεμνότητα και την αγνότητα.
Αν σας προσελκύουν οι βιολέτες σημαίνει ότι είστε ανεπιτήδευτοι και εκτιμάτε τη φυσική απλότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε ισχυρό πνεύμα.
H γυναίκα βιολέτα είναι φυσική και συγκρατημένη και δεν έχει ανάγκη από φτιασιδώματα για να γοητεύσει τους άλλους. Άλλωστε δεν της αρέσει να τραβά την προσοχή. Είναι ειλικρινής και αυτή είναι η γοητεία της.
O άνδρας που αγαπά τις βιολέτες είναι γλυκός και τρυφερός. Θα βρει πάντα να πει την κατάλληλη κουβέντα που θα σας συγκινήσει βαθύτατα. H προσοχή του είναι σαν χάδι και δεν του αρέσει να καταπιέζει τους άλλους. Eίναι ένας θησαυρός λεπτότητας. 
Οι εμπειρογνώμονες των ονείρων πιστεύουν ότι οι βιολέτες σε ένα όνειρο είναι σημάδι καλής τύχης, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας τύχουν αρκετές ευκαιρίες στη ζωή σας.
Στον πίνακα του John Everett Millais “Οφηλία”, βασισμένο στην τραγική ηρωίδα του Σαίξπηρ, οι βιολέτες επιπλέουν στο νερό δίπλα στο νεκρό σώμα της Οφηλίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το άνθος συνδέεται με τον πρόωρο θάνατο. Αντίθετα, σημαίνει ότι εσείς –ένας θησαυρός λεπτότητας– μπορεί να παρεξηγηθείτε όπως η Οφηλία. Κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό εαυτό σας, εκτός ίσως από τους πολύ στενούς φίλους σας.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Translate this post